Els Castellers de Vilafranca anuncien tres gamma extra per l’actuació de Vilanova

Els Castellers de Vilafranca volen estrenar la td9fm aquest diumenge
28/07/2022 - 12:00h

Pendents dels darrers assaigs, els verds porten en cartera la td9fm, el pd8fm i el tercer gamma extra estaria entre el 5d9f o el 4d9fa

Dissabte a la diada de les Neus de Vilanova i la Geltrú arriba un dels punts d’inflexió pels Castellers de Vilafranca en un final de juliol i un mes d’agost molt intens pel que fa a les actuacions i sempre amb la mirada posada a la diada de Sant Fèlix. Pendents del darrer assaig que es farà aquest divendres el cap de colla dels Verds, Sisco Benet, ha explicat en roda de premsa que la intenció de la colla es portar a plaça l’estrena de la td9fm i poder descarregar el segon pd8fm. El tercer gamma extra, sempre que els assajos siguin fructífers, estaria entre el 5d9f o bé el 4d9fa. “Arribem a una alçada de la temporada on hem d’afrontar castells de màxim dificultat i fem una crida a vilafranquins i penedesencs a donar suport a la colla”, deia Benet.

Després de Vilanova la colla tindrà una aturada perquè la gent “carregui piles”, deia Benet i encarar l’agost amb les actuacions del 13 a Cal Figarot, el 15 a la Bisbal del Penedès, un assaig especial pel 20 d’agost, el 27 d’agost al Catllar, el 28 d’agost a l’Arboç per arribar a la festa major de Vilafranca i les actuacions del 29, 30 i 31 d’agost. “La nostra idea per sant Fèlix és anar a màxims. És un punt àlgid de la temporada castellera”.

Aquest dimecres, president i cap de colla dels Castellers de Vilafranca, Carles Mata i Sisco Benet, han explicat altres qüestions que afecten a la colla. Així, a partir d’aquesta setmana a la botiga de Cal Figarot ja es poden trobar les noves samarretes d’estiu que la colla ha posat a la venda. Ona Solà, membre de la colla, ha dissenyat una samarreta de color negre amb el lema ‘Més verds que mai’ envoltat del recull tipogràfic dels castells top que ha fet la colla a la seva història. Es poden trobar en diferents tallers per adults (home o dona) i infants. El preu serà de 13 € pels socis i 15 € per la resta. Aquest estiu la botiga obre els divendres (de 17 a 21h) i els dissabtes (de 9 a 13h).

Assajos de la festa major dels petits

D’altra banda, aquest divendres arrenquen els assajos de la festa major dels petits. Serà, a partir de les 8 del vespre, els dies 29 de juliol, 12, 19 i 25 d’agost. 4 assajos oberts a qualsevol infant de 4 a 16 anys. Només cal presentar-se a Cal Figarot o bé inscriure’s a través del correu: canalla@castellersdevilafranca.cat. Són 45 minuts d’assaig i es demana que es vingui amb roba còmoda per fer castells.

La colla celebra aquest dissabte el sopar del peu on ja hi ha apuntades més de cent persones i pel 6 d’agost, a 2/4 de 10 es farà el Musical Figarot i pel 28 d’agost es recupera el tradicional bateig casteller.

Finalment, des de la colla es fa una crida als aficionats castellers vilafranquins i penedesencs a donar suport a la colla a l’actuació d’aquest dissabte a Vilanova i la Geltrú.

També et pot interessar

Comentaris