Investiguen un veí de Gelida per atropellar mortalment un banyista a Cubelles

(FOTO: GUÀRDIA CIVIL)
19/07/2022 - 15:52h

L’home, al qual se l’investiga per homicidi imprudent, havia llogat l’embarcació i la va desancorar prop d’on es banyava un ancià de 73 anys

La Guàrdia Civil investiga per homicidi imprudent el patró de la embarcació que dissabte passat va atropellar i matar un banyista a la platja de les Salines, a Cubelles.

L’home, de 42 anys i veí de Gelida, estava acompanyat d’una altra persona a bord d’una barca llogada i ancorada a la part exterior de la línia de boies, en zona autoritzada per a la navegació.

Segons la investigació de la Guàrdia Civil i els testimonis dels fets, l’accident va ser cap a les 18.25 hores, quan l’embarcació, de 5,5 metres d’eslora, va aixecar el fondeig i va arrencar motors i les hèlices van ferir el banyista.

Un socorrista i un mosso d’esquadra fora de servei van nedar fins al l’home i el van portar a la platja, on el va atendre el SEM, tot i que no van poder fer res per salvar-li la vida. Es tractava d’un home de 73 anys, nacionalitat brasilera i veí de Cubelles.

Al lloc també hi va acudir la Policia Local de Cubelles, Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil, que es va fer càrrec del cas.

L’investigat tenia l’habilitació necessària per dur la barca de lloguer, que va quedar precintada cautelarment.

També et pot interessar

Comentaris