‘Passejada’ de dia, ‘Vips’ de nit

El local de la part alta de la Girada, que ha aixecat les ires dels veïns que viuen als pisos de sobre, desmenteix totes les acusacions que reben

No fa ni dos mesos que ha obert portes i ja s’ha convertit en l’establiment de la discòrdia i en el focus de totes les crítiques per part dels veïns. Però el cas és que des del local del capdamunt de la rambla de la Girada de Vilafranca, cantonada amb avinguda d’Europa, mostren la seva satisfacció per com els funciona el negoci. Que les darreres setmanes hi hagi hagut enrenou al voltant d’aquest establiment potser també ha ajudat. Bar-restaurant Passejada, de matí-migdia; bar-restaurant Vips, de tarda-nit. Dos ambients, dos tipus d’oferta, un únic local.

Yulan Ordovas és un dels cambrers de l’establiment que explica que ja de bon principi, abans fins i tot d’obrir, van mirar de parlar amb el veïnat més proper per tal de presentar el local. A dia d’avui, assegura que ha sigut impossible contactar amb cap dels veïns perquè des del començament ja els han tingut en contra. En canvi, sembla que s’han declarat la guerra a través de les xarxes socials amb intercanvi de retrets, acusacions i alguna amenaça.

Ofereixen esmorzars des de primera hora del matí, aperitius i dinars al migdia i a partir de les 5 de la tarda, el client també té l’opció de prendre alguna copa i fins i tot sopar. Yulan ho explica des de l’altra banda de local, presidit per dues grans pantalles on s’hi projecten esports i videos musicals. Música d’ambient que, el portaveu diu que arriba als 42 decibels dels 55 màxims permesos.

L’horari de tancament és un altre focus de crítiques per part del veïnat. La persiana l’abaixen, segons Yulan, a la 1 de la matinada entre setmana i a la 1.30h vigílies de festa i caps de setmana, tal com marca l’ordenança municipal.

De portes enfora no en són responsables però des del local s’assegura que es procura avisar la clientela que si vol continuar la festa ho faci allunyada del bar i dels pisos que hi ha a sobre. Es desmarquen també dels petards que s’han sentit en algunes ocasions i que han causat les protestes dels veïns. Unes protestes que esperen que vagin a menys. Poder parlar amb el veïnat creuen que ajudaria a rebaixar la tensió.

També et pot interessar

Comentaris