Primers passos per implantar la recollida selectiva porta a porta a Torrelavit

07/07/2022 - 11:33h

L’estrena del sistema de recollida amb tecnologia es preveu per al 29 de juliol

La setmana vinent es realitzarà a Torrelavit una campanya d’educació ambiental, el pas previ al desplegament del nou model de recollida selectiva al municipi. Així, el Casal de Cultura de l’Ajuntament acollirà un cicle de tres xerrades informatives adreçades a la ciutadania, que es faran el dijous 14 a les 8 del vespre i divendres 15 de juliol, a les 11 del matí i a les 8 del vespre.

El repartiment dels nous cubells i del material informatiu que ho acompanya, es realitzarà al magatzem de la brigada a Cal Tresó, els dies 18, 20, 22 i 25 de juliol, de les 3 tarda fins a les 8 del vespre. Els dies 19 i 21 de juliol el lliurament es farà en horari de matí, de 9 fins les 2 del migdia.

A cada llar es lliuraran tres cubells amb xip on dipositar i treure els residus a la via pública. Per a les fraccions d’orgànica i del rebuig es facilitarà un cubell amb xip de 25 litres, mentre que per a dipositar el paper i cartró i els envasos es lliurarà un cubell multifracció amb xip de 40 litres. També es facilitarà un cubell d’orgànica reixat per a la cuina i un magnètic de nevera amb informació gràfica dels calendaris i horaris de la recollida de residus.

L’estrena del sistema de recollida amb tecnologia està prevista per al divendres 29 de juliol.

La Mancomunitat Penedès-Garraf ha habilitat un número de telèfon d’atenció a la ciutadania, el 938911622, així com un correu electrònic, obrelaporta@mancomunitat.cat. A partir del 27 de juliol, s’instal·larà una oficina informativa a l’Ajuntament, que atendrà tots els dimecres d’11 a 14 del matí els dubtes relacionats amb la recollida porta a porta.

La tecnologia amb xip donarà la possibilitat a l’usuari, a través d’una aplicació mòbil, de fer un seguiment de les seves aportacions i de les possibles incidències per tal de millorar la recollida selectiva. La web app ciutadana està disponible per sistemes IOS i Android i cal accedir a l’enllaç https://obrelaporta.wcity.app/ des de qualsevol navegador, per a poder descarregar-la i instal·lar-la l’aplicació en el terminal mòbil.

També et pot interessar

Comentaris