Presó per a quatre homes responsables d’una plantació de marihuana en una casa de Vilobí del Penedès

01/07/2022 - 12:30h

A l’interior de la casa s’hi van intervenir 10 quilograms de cabdells de marihuana envasats al buit en bosses, 600 plantes en ple creixement, pastilles d’èxtasi i gairebé 3.000 euros en efectiu

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Investigació de la comissaria de l’Alt Penedès  van desmantellar aquest dimarts una plantació de marihuana a Vilobí del Penedès i van detenir quatre homes, d’edats compreses entre els 22 i els 28 anys, com a presumptes autos d’un delicte de tràfic de drogues, un delicte de defraudació de fluid elèctric i un delicte de robatori amb força.

La investigació va començar a mitjans del mes d’abril quan els investigadors de la comissaria de l’Alt Penedès van tenir coneixement que a l’interior d’un casa llogada de Vilobí del Penedès es podria estar cometent algun tipus d’il·lícit penal. Gràcies a les gestions d’investigació els agents van comprovar que a l’interior de la casa a quatre vents hi havia una plantació de marihuana en ple rendiment. Així mateix, les lectures de consum i potència demanades a la companyia elèctrica subministradora també ratificaven les sospites dels investigadors.

Finalment, sota la tutela del Jutjat de Guàrdia de Vilafranca del Penedès es va realitzar una entrada i escorcoll a la casa on es van intervenir 10 quilograms de cabdells de marihuana envasats al buit en bosses, 600 plantes en ple creixement, amb tota la seva infraestructura, pastilles d’èxtasi i gairebé 3.000 euros en efectiu.

D’altra banda, al pati del domicili hi van localitzar una motocicleta sostreta al mes de novembre d’un traster a Sant Pere de Ribes i que ha estat retornada al seu legítim propietari. Finalment, els investigadors van detenir quatre homes que eren a l’interior de la casa com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i robatori amb força.

Els investigadors calculen que el valor de la droga intervinguda tindria un valor de més de 200.000 euros al mercat negre. Els quatre arrestats, amb un total de quinze antecedents policials, va passar a disposició judicial i el jutge en  funcions de guàrdia va decretar el seu ingrés a presó.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

També et pot interessar

Comentaris