El Vilaestiueja arriba amb 24 propostes de lleure per a infants i famílies

La 3a edició es farà del 5 al 28 de juliol i les activitats seran de lliure accés

L’Ajuntament de Vilafranca organitza per tercer any consecutiu el Vilaestiueja, un conjunt de propostes gratuïtes de lleure educatiu adreçades a un públic entre els 3 i els 12 anys. El cicle d’activitats començarà el 5 de juliol i s’allargarà fins el dia 28. Entremig s’oferiran 24 propostes, algunes d’elles repetides, en horari de tarda perquè, “es vol complementar els casals d’estiu” que es fan majoritàriament els matins. Així ho van explicar la regidora d’Educació, Txell Montserrat, acompanyada de la tècnica del servei, Olga Serra, responsable del Vilaestiueja.


Després de dos estius de pandèmia, que va obligar a establir mesures restrictives del cicle, la novetat d’enguany és que no caldrà reserva prèvia per dur a terme les activitats, que tindran lliure accés. Els escenaris on es duran a terme les propstes seran el claustre de Sant Francesc, el dels Trinitaris, l’escola Arsenal i la capella de Sant Joan, a més de la sala Zazie del Casal, on s’han programat dues sessions de cinema gràcies a l’acord amb Cine Club Vilafranca.
L’oferta musical es concentrarà amb un espectacle final el 28 de juliol al parc de l’Ú d’Octubre.


El Vilaestiueja s’ha convertit en una proposta d’èxit, ja que l’any passat prop de 400 infants van participar en els tallers i al voltant d’un miler en espectacles que es van dur a terme.
D’altra banda, participant en qualsevol de les activitats del Vilaestiueja, tots els infants que disposin del passaport Edunauta podran segellar el seu.

També et pot interessar

Comentaris