Les ADF Penedès-Garraf van muntar un servei especial amb 71 voluntaris i 31 vehicles en una revetlla tranquil·la

28/06/2022 - 12:00h

Els Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir en 13 serveis a l’Alt Penedès els mateixos que al Baix, la major part per incendis de vegetació o de contenidors

Durant la revetlla de Sant Joan les ADF de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf van muntar un servei especial de vigilància per tot el territori en el qual hi van participar 71 voluntaris amb 31 vehicles d’extinció de primera intervenció.

Tot va estar coordinat des del centre de transmissions de Control Penedès ubicat temporalment a Guardiola de Font-rubí. El dispositiu va començar a les 9 del vespre i va acabar a les dues de la matinada del dia 24 de juny. No hi van haver incendis destacats gràcies a la ràpida intervenció, només destacar la crema d’uns arbres a Sant Sebastià del Gorgs en que va intervenir l’ADF d’Avinyonet, uns altres arbres a Lavern en uns actes de foc en que va intervenir l’ADF de Subirats. També l’ADF de Sant Martí va ajudar als bombers l’endemà de la revetlla, en un magatzem a l’entrada del poble. L’ADF Quintinenca en uns marges de vinya al Pla del Penedès. També es va haver d’intervenir per una revifalla en l’incendi de Sant Pere de Ribes que no va anar a més.

Finalment, els Bombers de la Generalitat van haver d’intervenir en 13 serveis a l’Alt Penedès els mateixos que al Baix, la major part per incendis de vegetació o de contenidors.

També et pot interessar

Comentaris