El CCAP contracta 23 persones aturades per treballar en 21 ajuntaments

Imatge d’arxiu de treballadors de Mas Albornà
13/06/2022 - 18:45h

Durant 12 mesos treballaran a jornada completa realitzant diferents treballs relacionats amb l’interès general i social

Les persones contractades reuneixen els requisits de cadascuna de les tres línies de la convocatòria: 9 de la línia per a persones majors de 52 anys en situació d’atur, 9 de la línia per a persones en situació d’atur no perceptores de la prestació per desocupació i 5 de la línia per a persones en  situació d’atur destinatàries de la renda garantida de ciutadania.

Faran treballs a la brigada municipal dels ajuntaments d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Gelida, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix. I tasques de suport a la gestió administrativa alls ajuntaments de Castellví de la Marca, Font-rubí, Olèrdola i Sant Quintí de Mediona i al Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

A més d’adquirir experiència laboral en un entorn de treball real, les persones contractades tindran un acompanyament integral i transversal que vetllarà per la seva inclusió social.

Les accions d’aquest programa tenen el propòsit de facilitar competències professionals i bàsiques a les persones en situació d’atur i més allunyades del mercat laboral, o bé amb més dificultats per accedir-hi, per millorar la seva ocupabilitat.

Les accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i efectuades amb les condicions establertes al Programa Treball i Formació regulat per la Resolució EMT/3879/2021, de 22 de desembre, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2022 en relació amb les actuacions del Programa Treball i Formació de les línies MG52, PRGC i PANP l’Ordre EMT/176/2021, de 9 de setembre.

Aquesta actuació està impulsada i subvencionada pel SOC i finançada al 100% pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19.

També et pot interessar

Comentaris