Els socialistes confirmen Francisco Romero com a alcaldable a Vilafranca

10/06/2022 - 12:00h

La seva presentació pública es farà dilluns a les set de la tarda, a l’Escorxador

L’Assemblea del PSC de Vilafranca ha aprovat per aclamació que Francisco Romero sigui el candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de Vilafranca a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig de 2023. Romero farà la seva presentació com a candidat de manera pública en un acte a l’Escorxador de Vilafranca.
Serà una trobada oberta a tothom en què es podrà escoltar com és el seu lideratge en aquesta nova realitat que ja està en marxa.

Romero considera que Vilafranca serà capdavantera en qualitat de vida per als seus habitants, amb millors espais públics, serveis i habitatge i amb la defensa efectiva de la sanitat pública. Tot això es preveu aconseguir amb el lideratge d’una força 100% municipalista i un alcalde “connectat, que trepitgi els carrers, que sàpiga la realitat dels ciutadans, i que busqui recursos que permetin fer de Vilafranca una vila millor per a tothom. A partir d’ara toca liderar per tenir més força i continuar treballant en aquesta línia”. “Falten pocs mesos, ho tenim a tocar”, va reblar Romero.
Actualment, Francisco Romero és primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca i regidor d’Urbanisme, uns càrrecs que compagina amb la seva feina com a enginyer de telecomunicacions a la multinacional IBM.
L’acte de presentació pública de Francisco Romero serà aquest dilluns a les 7 de la tarda a l’Escorxador.

També et pot interessar

Comentaris