Montse Romagosa encapçalarà la llista de VeC a Vilafranca per les municipals

01/06/2022 - 17:00h

Aquesta biòloga de 62 anys que atresora una llarga carrera en l’àmbit de la Salut va rebre el suport unànime al procés d’elecció

Montserrat Romagosa Massana (Sant Sadurní, 1960) serà la cap de llista per Vilafranca en Comú (VeC) a les properes eleccions municipals del pròxim maig del 2023. Llicenciada en Ciències Biològiques i diplomada en Sanitat, Màster en Salut Pública, Tècnic de laboratori hHa desenvolupat la seva tasca professional en l’àmbit de la Salut, al laboratori de l’Hospital Comarcal de Vilafranca. També ha estat molt vinculada al moviment sindicalista, com a delegada sindical al CLI i al món de la Cooperació Internacional des d’ONG locals -Amics de Puerto Cabezas i Entrepobles- i des de la Secció de Cooperació Internacional del CSAP.

Aquest setmana s’ha fet públic que serà l’alcaldable després d’haver realitzat el procés de primàries del partit amb la presentació d’una única candidatura, la de Romagosa que per les municipals haurà estat dos anys com a regidora del partit a l’Ajuntament de Vilafranca.

Al procés d’elecció hi van participar 141 persones que van votar afirmativament la candidatura de Romagosa. D’aquestes, el 66% eren afiliats al partit i el 34% restant no censats. Finalment pel que fa a dades també es va explicar que 127 persones van votar presencialment i 14 ho van fer de manera virtual.

De la seva banda el president de VeC, l’historiador Ramon Arnabat, va iniciar la seva intervenció assegurant que “hauríem volgut que s’haguessin presentat més candidatures” tot destacant el 34% de votants no inscrits al partit un fet “molt positiu”. Després d’explicar que són un partit obert a tothom, Arnabat es va mostrar content que Romagosa agafés el seu relleu ara fa un any tan a l’Ajuntament com al Consell Comarcal.

Romagosa va encetar la seva intervenció amb el desig de convertir-se l’any que ve en la primera dona alcaldessa de Vilafranca. “El nostre projecte està molt treballat i pensat i posa la ciutadania al centre de tot”, assegurava. Tot seguit va detallar els 4 eixos programàtics pels quals girarà la seva candidatura: Una vila habitable, una vila sostenible, una vila cuidadora i una vila pel bé comú. Romagosa va acabar amb el desig que Vilafranca en un futur immediat sigui una vila justa, verda i feminista.

Aquesta amant de la fotografia i el cinema, a banda de fer esport i viatjar, va explicar que ara s’engegarà el procés per confeccionar la llista i el programa electoral.

També et pot interessar

Comentaris