L’Associació Ampert estrena una nova furgoneta amb millors prestacions

25/05/2022 - 12:00h

El vehicle amb capacitat per a 17 usuaris millora en comoditat i seguretat

Ampert, l’Associació contra el càncer que té per objectiu oferir el servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries amb tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat va presentar aquesta setmana la nova furgoneta que ha adquirit amb capacitat per 17 usuaris i que millora en seguretat i comoditat. El servei s’ofereix als 27 municipis de l’Alt Penedès i el president de l’Associació, Joan Ríos, es mostrava molt agraït per l’ampli recolzament que ha tingut la iniciativa per poder adquirir un vehicle d’alta generació que ha representat un cost de 75.000 euros i que substitueix el que hi havia fins ara.

Rios destacava la comoditat que representarà pels usuaris amb seients abatibles i aire condicionat o calefecció. Ríos ha volgut destacar l’aportació que ha fet l’Ajuntament de Vilafranca, cobrint gairebé el 50% del pressupost però també el de la Fundació La Caixa i la dels 27 municipis de la comarca a través del Consell Comarcal. de l’Alt Penedès. Ampert ofereix un viatge diari d’anada i tornada a l’hospital de dilluns a divendres i actualment l’entitat disposa d’una desena de voluntaris que acompanyen els malalts en el seu trajecte a l’Hospitalet.

A la presentació el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch i el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Vilafranca aplaudien una iniciativa que ja fa quinze anys que ajuda als pacients a tenir una millor qualitat de vida mentre dura el tractament de radioteràpia. Finalment Ríos ha destacat la retolació de la furgoneta que ha fet gratuïtament Pellisa Ràfols

També et pot interessar

Comentaris