Operatiu antidroga a diversos punts de Catalunya, entre els quals la Bisbal del Penedès

Escorcoll d’una empresa a la Bisbal del Penedès (Foto: Mar Rovira/ACN)
24/05/2022 - 13:43h

Els Mossos d’Esquadra han escorcollat aquest dimarts al matí una empresa al carrer Boters, on hi ha hagut dues detencions

Els Mossos d’Esquadra i la policia duanera de l’Agència Tributària de l’Estat han detingut aquest dimarts al matí una cinquantena de persones en el marc d’un operatiu antidroga contra una organització que cultivava i traficava amb marihuana per tot Catalunya, segons han explicat a l’ACN fonts policials.

Els agents han fet 37 entrades i han intervingut diferents quantitats de droga. Entre els punts escorcollats destaca la Bisbal del Penedès (Baix Penedès) i Lloret de Mar (Selva). En aquest municipi, els agents han escorcollat des de primera hora del matí dues cases a la urbanització Condado de Jaruco, una altra a Serra Brava i una quarta a Roca Grossa. De l’interior dels immobles s’han emportat diverses bosses. En l’operatiu hi han participat 700 efectius.

Al municipi de la Bisbal del Penedès, la policia ha escorcollat una nau industrial al carrer Boters, on han detingut dues persones. En l’operatiu també han intervingut treballadors de l’empresa elèctrica. 

En el dispositiu han participat efectius de diferents unitats, des del Grup Especial d’Intervencions, fins a la Brigada Mòbil, l’ARRO, la Divisió d’Investigació Criminal i la unitat canina, entre altres.

També et pot interessar

Comentaris