La FEGP reinventa la Nit de l’Empresa per fer-la més atractiva

19/05/2022 - 19:00h

La patronal celebrarà el 16 de juny la gran festa de l’empresariat penedesenc al celler Juvé & Camps d’Espiells

La Federació Empresarial del gran Penedès (FEGP) vol recuperar enguany l’esplendor de la ‘gran festa de l’empresariat penedesenc’ després de dos anys marcats per la pandèmia. La Nit de l’Empresa, que cada any aplega centenars d’empresaris i empresàries del territori, se celebrarà el 16 de juny al celler Juvé & Camps (Espiells), i la patronal s’ha proposat com a objectiu convertir la celebració en un esdeveniment més “dinàmic i modern”, tal com confirma la seva presidenta, Neus Lloveras. Un dels factors que apunta a aquest canvi és la tria del presentador, el cunitenc Guillem Estadella, periodista i humorista.

“Hi ha moltes ganes de retrobar-nos i de fer xarxa”, explica Lloveras, que posa l’accent en la intenció d’adaptar l’esdeveniment “a la cojuntura actual”. Per això, la FEGP ha readaptat els diferents premis que es lliuren durant el certamen, més enfocats a temes com la formació o l’emergència climàtica. La finalitat és distingir les empreses que més remen en aquests àmbits.

A més s’ha creat una categoria especial destinada a reconèixer les empreses del sector esdeveniments, un dels que més ha patit durant la pandèmia. També es mantenen altres guardons com el Premi Estela de Dones d’Empresa, el Premi FEGP Joves d’Empresa o el Gran Premi FEGP a la trajectòria empresarial

Escenari de luxe

L’espai que s’ha escollit per a la quarta edició de la Nit de l’Empresa de la FEGP, el celler de Juvé & Camps a Espiells, ha estat definit per Santi Carda, membre de la junta de la FEGP, “com un dels millors paisatges del Penedès”. Carda ha explicat que la Nit de l’Empresa té la voluntat “d’esdevenir un espai per fer xarxa i crear sinergies”. Per això, abans del sopar, es farà un aperitiu dempeus, perquè la gent pugui conversar “després de mesos de manca de relació”.

En l’esdeveniment enguany hi col·laboren més d’una desena de ‘partners’, que tal com ha apuntat Xavier Montoliu, també de la junta, fan valdre el lema de la Nit de l’Empresa d’enguany ‘Tots a una!’.

Entre d’altres, a l’acte hi assistirà el conseller d’Empresa, Roger Torrent, o el president de Foment del Treball, Josep Sánchez-Llibre. Les inscripcions estaran obertes fins al 10 de juny, i es poden formalitzar al web de la FEGP, fegp.cat.

Les empreses, optimistes

La Nit de l’Empresa d’enguany se celebra en un context complicat per a les empreses, amb la manca de matèries primeres, l’elevat cost dels subministraments o la guerra d’Ucraïna com a teló de fons. Malgrat tot, Neus Lloveras apunta que l’empresariat del Penedès és optimista, “perquè els primers mesos de l’any la facturació ha estat bona”.

Lloveras, però, ha reconegut que les empreses estan fent “un esforç molt gran, i reben guanys menors”, i ha apuntat que tot i que la situació ara mateix sembla bona, temes com la inflació, la pujada d’interessos o el futur de la guerra poden “fer canviar l’escenari d’un dia per l’altre”.

També et pot interessar

Comentaris