El Vendrell celebrarà una Ruta de Tapes fins a final de maig

Presentació de la Ruta de Tapes del Vendrell feta aquest dilluns al matí.
16/05/2022 - 18:02h

L’organitza el CIT i hi participaran una vintena d’establiments de tot el municipi

Aquest dijous, 19 de maig, s’iniciarà la Ruta de Tapes del Vendrell que, fins al 31 de maig, implicarà la participació de 19 bars de tot el municipi.

Els establiments degudament identificats i que es poden veure en una guia editada pel Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell, organitzador de la proposta, i a l’APP ‘Viu El Vendrell’ -descarregable gratuïtament al telèfon mòbil i en la qual s’acumulen ofertes- oferiran una tapa i una beguda per 4,50 euros.

Amb cada consumició es podrà segellar la guia i quan s’obtinguin un mínim de 12 segells d’establiments diferents s’entrarà en un sorteig de targetes regals a bescanviar en els comerços adherits al CIT. Les butlletes segellades s’hauran de portar en horari d’oficina a la seu del CIT, al carrer del Doctor Robert, 33.

D’altra banda, cada dia se sortejaran premis d’una tapa per a dues persones entre totes aquelles persones que utilitzin els sistema de fidelització de la aplicació ‘Viu el Vendrell’ durant la vigència de la ruta.

El sorteig entre les persones amb un mínim de 12 segells de consumició se celebrarà a la mateixa oficina del CIT on cal dur-la, concretament el 7 de juny, i els guanyadors seran informats del premi per telèfon.

També et pot interessar

Comentaris