Recullen més de 600 signatures per obrir la segona línia de P3 al Montcau de Gelida

29/04/2022 - 12:00h

Des de fa tres anys, Gelida només diposa de tres línies d’educació infantil, després que la Generalitat decidiís passar de quatre a tres

L’Associació de Famílies d’Alumnes (AFA) de l’escola Montcau de Gelida ha recollit més de 600 signatures perquè el Departament d’Educació de la Generalitat doti el centre amb una segona línia de P3.

Gairebé una vintena de famílies no podran escolaritzar els seus fills i filles a l’escola el pròxim curs, tot i que aquesta va ser la primera opció que van escollir a l’hora de fer la sol·licitud. Per això reclamen al Govern que es torni a posar en marxa la línia que es va eliminar el curs 2018/2019.

Segons han explicat des de l’AFA, l’argument que va fer servir aleshores Educació per suprimir la línia d’educació infantil va ser la baixa natalitat i l’escassa projecció de naixements, i des d’aleshores Gelida només disposa de tres línies de P3, davant de les quatre que havia tingut. Les dues escoles del municipi alternen anualment la quantitat de línies.

Enguany al Montcau li pertocaven dues línies, però tal com afirmen des de l’AFA, el Departament ha decidit que es mantingui només amb una per les obres de millora de l’escola que es faran aquest any. Les famílies esperen ara una reunió amb els Serveis Territorials.

També et pot interessar

Comentaris