Els Verds deixen en intent desmuntat el primer 4d8 de l’any

28/03/2022 - 16:06h

Els Castellers de Vilafranca no van veure clar la construcció i el van fer baixar amb dosos col.locats

Els Castellers de Vilafranca van actuar diumenge a casa, a Cal Figarot, en la diada de primavera que havien organitzat i durant la qual volien completar el primer castell de 8 de l’any, cosa que finalment no va ser possible.

El 4d8 va arribar en segona ronda, després del 5d7, però el cap de colla, Sisco Benet, no va veure clara la construcció, que va patir complicacions en la part alta, i va fer baixar el castell amb dosos col.locats. Tot i que el públic es pensava que hi tornaríen, la colla no ho va veure clar i, per tant, no el van tornar a intentar ja que és molt important no caure sobretot en l’inici de temporada i després de dos anys d’una aturada gairebé total. Els verds van completar a banda del 5d7, el 7d7, el 3d7 amb agulla i el pilar de 5.

La colla convidada, els Castellers de Sant Cugat, van destacar també amb el 5de7, que van acompanyar amb el 3 i el 4de7.

Aquesta setmana els Castellers de Vilafranca tenen prevista una actuació a Les Gunyoles que tindrà lloc diumenge a les 13h i durant la qual podrien tornar a intentar el 4d8 si són suficient gent per abordar-lo amb confiança.

Imatge del 5d7 completat pels Castellers de Vilafranca diumenge a Cal Figarot

També et pot interessar

Comentaris