David Lecegui i Miquel Cusiné, nous president i cap de tècnica dels Falcons

Imatge de família dels nous membres de la junta dels Falcons de Vilafranca
15/03/2022 - 11:30h

Agafen el relleu a David Serrano i Oriol Udina, que han estat al capdavant de l’entitat els últims anys

Els Falcons de Vilafranca van celebrar fa uns dies l’assemblea general ordinària que dona el tret de sortida a la nova temporada.

Durant aquesta assemblea es va escollir a David Lecegui com a nou president de l’entitat i a Miquel Cusiné com a nou cap de colla, després que la junta anterior allargués el seu mandat un any més per la pandèmia de la Covid-19. Lecegui i Cusiné agafen el relleu a David Serrano i Oriol Udina, que han estat al capdavant dels Falcons els últims anys.

Durant l’assemblea es va valorar molt positivament la tasca feta per la junta sortint
durant els últims anys, especialment durant el temps en què la pandèmia impedia el desenvolupament típic de la colla, ja que, tot i les dificultats, l’equip va saber trobar alternatives i reinventar-se per mantenir la colla activa. Un altre dels seus esforços ha
estat el de continuar un any més al capdavant de la colla, donat que no podent celebrar una assemblea normal i que la situació era d’absoluta anormalitat, van acceptar una pròrroga en el seu mandat.

A la vicepresidència de l’empaita hi ha Carla Giralt, a la secretaria Ivet Martín, a la vocalia de material Francesc Gasulla, a la vocalia local Oriol Cubells i, a la tresoreria, Marc Andreu.

També et pot interessar

Comentaris