Nova etapa del Grup de Dones del Vendrell

17/02/2022 - 18:00h

L’entitat estrena logotip i renova el local social, a més d’anunciar l’organització de noves activitats

El Grup de Dones del Vendrell ha iniciat una nova etapa de l’entitat i és per això que recentment ha comptat en un acte públic amb el suport de la coordinadora del departament d’Igualtat de l’Institut Català de la Dona (ICD), Eva Ferrer; l’alcalde del Vendrell, Kenneth Martinez; altres membres del consistori vendrellenc i mossèn Antonio, que va beneir el local social.

D’una banda, el Grup de Dones del Vendrell ha renovat la seva imatge amb l’estrena d’un logotip format per l’olivera de l’escut oficial del Vendrell, representant també la pau, les arrels, el passat de l’associació i el perfil d’una dona per la mirada al futur.

A més, es va presentar un mural per representar la pluralitat de cultures i d’edats del col·lectiu, obra -com és el cas del logotip- del dibuixant penedesencs Enric Martí.

Quant al local renovat, s’hi han fet reformes per tal de fer el local més comfortable i aprofitar una de les habitacions que no tenia les condicions adecuades i així poder ampliar les activitats.

Noves activitats
A més de continuar organitzant les antigues activitats, com són les classes de pachwork, puntes de coixí i ganxet; en aquesta nova etapa el Grup de Dones del Vendrell incorpora l’art amb pintura i ceràmica i 2 tallers fixes: sobre alimentació conscient i teràpia emocional.

També es faran tallers informatius i formatius en temes d’interès general, com emocions, sexe, drogadiccio i per detectar i evitar violències masclistes, o bé de defensa personal.

Com associacio que fa més de 25 anys que està en marxa, des de l’organització es va agrair la feina feta a les dones que varen posar en marxa l’associació i es va anomenar una sòcia d’honor.
En aquest cas va ser la Bèstia de Foc Víbria del Vendrell, “per tal de donar el primer pas en la bona voluntat de participar més en les activitats culturals i potenciar l’associacionisme en tot el municipi”, es clou des de l’entitat.

També et pot interessar

Comentaris