Nou camió cistella per a la brigada municipal de la Bisbal del Penedès

16/02/2022 - 20:00h

El vehicle s’emprarà en tasques de reparació i manteniment a tot el terme municipal bisbalenc

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès ha estrenat un camió cistella municipal, aquest mes de febrer, amb l’objectiu de poder fer diversos treballs de reparació i manteniment a tot el terme sense haver de llogar un vehicle per a aquesta finalitat.

El camió -que té una plataforma de 16,2 metres- s’ha adquirit per un import total de 67.340,17€ (IVA inclòs) a l’empresa Bilbotruck S.L., a través de la central de compres de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), mitjançant l’acord marc de subministrament de maquinària tècnica i elements de transport. 

La Regidora de Via Pública i Enllumenat de l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès, Leo Uceda, ha explicat que “el personal de la brigada realitza, entre altres, les tasques de manteniment i millora de la xarxa d’enllumenat públic amb 1.827 punts d’enllumenat públic i 22,8 km lineals de xarxa aèria d’enllumenat. A més, du a terme les tasques de manteniment dels edificis municipals”.

“Per dur a terme aquests treballs, l’Ajuntament llogava, periòdicament, un camió cistella, amb el qual també es feien feines de jardineria en alçada, es col·locaven cartells i es feia el manteniment de les façanes dels edificis municipals. Amb la nova adquisició, aquests treballs es podran fer d’una forma més ràpida, organitzada i efectiva, ja que disposarem de mitjans propis per dur-les a terme”, ha afegit Leo Uceda.

Per la seva banda, l’alcaldessa de la Bisbal del Penedès, Agnès Ferré, coincideix amb el fet que “amb aquesta compra incrementarem l’eficàcia i l’eficiència del servei de la brigada municipal, procurant unes condicions de treball més idònies i contenint la despesa municipal, perquè no haurem de llogar un camió cistella cada vegada”.

Abans d’estrenar el nou vehicle, els membres de la brigada municipal han rebut formació per part de l’esmentada empresa sobre el funcionament de la plataforma, la seva capacitat i els sistemes de seguretat.

També et pot interessar

Comentaris