‘El Foraster’ d’aquest dilluns està dedicat al municipi del Montmell

Un fotograma del programa d’aquest dilluns. (Foto: TV3)
07/02/2022 - 11:00h

És el primer cop que el programa de TV3 visita una població de la comarca del Baix Penedès

L’exitós programa El foraster, protagonitzat per l’actor Quim Masferrer i que s’emet cada dilluns a TV3 a les 22.45h, dedica l’emissió d’aquesta setmana al municipi del Montmell. És la primera vegada que Masferrer trepitja la comarca del Baix Penedès com a foraster des de l’estrena de l’espai produït per TV3 i l’empresa Brutal Mèdia i que es va estrenar el 25 de setembre del 2013. Val a dir que està inspirat en el programa de la televisió danesa Comedy on the Edge.

Com és habitual (i en aquest cas el Montmell no n’és una excepció), l’objectiu del foraster és conèixer en 48 hores el major nombre possible de persones del petit poble català que visita per poder crear un monòleg d’uns 45 minuts i que presentarà als habitants del municipi un dia a la nit.

Entre vinyes i cims
En aquest capítol d’El foraster al Baix Penedès, Quim Masferrer apareixerà envoltat de vinyes i cims, algunes de les principals característiques del Montmell.

Segons ha avançat TV3, al Montmell hi viuen, per exemple, en Roman i l’Albert, dos germans que “es compenetren a la perfecció, perquè un no parla i l’altre no calla”; en Jaume, un pagès orgullós d’haver arrabassat sis vegades el concurs del millor calçot als seus veïns de l’Alt Camp; i la Patrícia, especialista en teràpia de parella que “en aquest poble hi té una autèntica feinada, com ho demostra la relació entre en Manuel i en Ricard”, es diu des del programa.

A més, Quim Masferrer descobrirà el poble abandonat de Marmellar a través dels ulls emocionats de la Carmeta, que hi va néixer i créixer. I amb l’Adrià i la seva colla descobrirà un dels racons més desconeguts i espectaculars de la serra del Montmell. “Tot això, en un poble on la Lucía cria i cuida el seu ramat d’alpaques vingudes del Perú, i en Pau, un nen que amb només 11 anys, somia guanyar algun dia el Premi Nobel de Física”, s’afegeix des del programa.

I per acabar, el tast de vins organitzat per Gerard Jané deixarà constància del gran maridatge que hi ha entre el vi, la terra i la gent del Montmell.

També et pot interessar

Comentaris