Un ferit en l’incendi de la seva habitació a l’Hospital del Vendrell

26/01/2022 - 11:04h

El foc durant la matinada d’aquest dimecres ha obligat a evacuar 42 persones

Un pacient de l’Hospital del Vendrell ha resultat ferit amb cremades en pit i coll per un incendi que hi ha hagut al voltant de 2/4 de 2 de la matinada d’aquest dimecres a la seva habitació, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

L’habitació es troba en la tercera planta del centre hospitalari i el foc, provocat per una deflagació suposadament arran del contacte d’una cigarreta encesa amb una bombona d’oxigen, ha cremat la cortina de l’estança.

L’incident ha obligat a evacuar durant aproximadament una hora i mitja els altres 42 ingressats que hi havia en habitacions de la mateixa planta hospitalària, ja fós a d’altres habitacions o a un extrem contrari del passadís de l’equipament sanitari. Cap d’ells ha resultat ferit. Aquests pacients són tractats per afectacions de la Covid-19.

Els Bombers han treballat en l’extinció del foc amb cinc dotacions. Un cop extingit l’incendi que ha afectat bàsicament una paret, han ventilat la zona. A més, a l’indret s’hi han desplaçat els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Vendrell.

També et pot interessar

Comentaris