Presó per a un home acusat de violència de gènere i robatori al Vendrell

Una imatge de l’avinguda Diagonal de Coma-ruga, on hi va haver la detenció.
25/01/2022 - 19:00h

Els Mossos d’Esquadra li van trobar 18 caixes plenes de productes de cosmètica robades

Agents de la Policia de la Generalitat–Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell van detenir el passat 19 de gener al barri marítim de Coma-ruga un home de 28 anys com a presumpte autor d’un delicte de violència de gènere, així com un altre de resistència i desobediència als agents de l’autoritat, a més de dos delictes de falsificació de document públic.

També se li atribueix un robatori amb força en una empresa del Vendrell la matinada del 19 de desembre de l’any passat d’on van sostraure més de quatre-centes caixes amb productes de cosmètica valorats en 367.000 euros.

La detenció inicial es va produir pels volts de les 11h de dimecres 19 de gener en un domicili de l’avinguda Diagonal de Coma-ruga, quan diverses patrulles van rebre l’avís que un home estava agredint la seva parella. En arribar al lloc, l’agressor va intentar fugir amb un vehicle però els agents el van poder interceptar i li van localitzar una sèrie d’objectes de valor com joies i rellotges, ulleres i diverses eines que podrien haver estat sostretes.

L’agressor va oposar una forta resistència per evitar la detenció després  d’haver agredit la dona i amenaçar-la amb un ganivet. En l’escorcoll se li van trobar diversos documents d’identitat que no li corresponien i al domicili divuit caixes amb productes de cosmètica.

Els agents de la Unitat d’Investigació de la mateixa comissaria policial que també es van desplaçar fins al lloc van comprovar que es tractava de material sostret en una empresa del Vendrell.  De la investigació es desprèn que, durant la nit del robatori, el detingut no va actuar sol i per això estan previstes noves detencions relacionades amb aquest cas.

Tot fa pensar que es tracta d’un grup de delinqüents professionals i reincidents especialitzats en robatoris en establiments i naus d’empreses amb material i objectes de gran valor. Es dona la circumstància que el vehicle amb el qual pretenia fugir l’home detingut figurava a nom d’una persona a la qual li havien sostret la documentació amb anterioritat i que no tenia res a veure amb els fets.

Els investigadors van constatar que aquesta mateixa persona constava com a titular en els documents de fins a cinc vehicles diferents que no eren seus.

En el moment de la detenció, l’home duia a sobre passaports i un permís de conduir amb la seva fotografia però amb una identitat diferent a la seva. Per tot plegat la investigació considera que pot estar implicat en altres fets delictius a diverses ciutats de tot Catalunya.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, va passar divendres passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia del Vendrell el titular del qual en va decretar l’ingrés a presó.

També et pot interessar

Comentaris