L’Arboç tindrà un punt de recàrrega de vehicles elèctrics al pàrquing del Poliesportiu Municipal

12/01/2022 - 13:50h

L’Ajuntament de l’Arboç instal.larà un nou punt de recàrrega per a vehicles elèctrics al pàrquing del Poliesportiu Municipal. Aquesta instal.lació està previst que es dugui a terme durant les properes setmanes. Quan entri en funcionament, el nou punt de recàrrega estarà operatiu durant les 24 hores del dia i tindrà capacitat per a carregar dos vehicles simultàniament amb unes 4 hores.

PUBLICITAT

Adrià Molina, regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de l’Arboç explica que la instal.lació d’aquest nou punt de càrrega semiràpida per a vehicles elèctrics és un pas més en la transició cap a una mobilitat cada vegada més sostenible que té l’objectiu de reduir les emissions i promoure l’ús de vehicles sense combustibles fòssils a la vila. Amb el mateix objectiu, en el ple municipal del mes d’octubre passat es va aprovar la bonificació del 75% de l’impost de circulació per als vehicles amb etiqueta 0.

Aquesta actuació ha estat impulsada des de la Regidoria de mobilitat i noves tecnologies, s’ha dut a terme a través de l’Associació Catalana de Municipis i està cofinançada pel Pla Moves III amb un cost total de 17.951,37€ 

També et pot interessar

Comentaris