Ferran Palau, Joan Miquel Oliver, Delafé i Maria Hein, cartell de la novena edició del Festival Hivernacle

27/12/2021 - 16:00h

Amb la mirada posada en el 2023 quan arribarà la desenca edició, de moment, els propers 18 i 19 de febrer del 2022 arriba la novena edició de l’Hivernacle amb les primeres confirmacions amb noms com Ferran Palau que presentarà el seu darrer disc “Joia”, Joan Miquel Oliver que celebra 15 anys del seu debut, “Surfistes en càmera lenta”, Delafé, que també estan de celebració, amb 20 anys als escenaris i que presentaran un format més proper, especial i acústic amb Marina Prades, i un dels descobriments de la temporada, a l’Hivernacle, amb Maria Hein, que presentarà el seu debut “Continent i Contingut”, un disc que respira la calma i la naturalesa balear, i que obrirà una de les nits més esperades protagonitzada pel líder i compositor d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver.
El festival tindrà concerts de presentació la setmana anterior i un concert cloenda al Claustre de Sant Francesc. Els primers abonaments estan per menys de 20€ a la web del festival www.hivernacle.bravecoast.net i a Entradium.com.

Grans sorpreses

L’edició d’aquest 2022 arriba amb grans sorpreses i moltes novetats després d’edicions memorables amb les actuacions de Mishima, Pau Vallvé, El Petit de Cal Eril, Núria Graham, Albert Pla, Intana, Steve Folk, Mazoni, Anna Andreu, The New Raemon, Joana Serrat, Joan Colomo, Nico Roig, Enric Montefusco, A Singer Of Songs i grans descobriments que no han deixat a ningú indiferent.

Delafé celebra 20 anys als escenaris i presentarà un format més proper, especial, íntim i acústic amb la cantant i multi-instrumentista Marina Prades. La millor oportunitat per gaudir de la poesia d’un dels lletristes més personals del sector musical. Guitarra acústica, percussions, xilofon o violí van alternant-se en un espectacle perfecte per assaborir cada paraula i gaudir dels silencis entre cada nota. L’ocasió perfecta per poder escoltar els clàssics com “Mar el poder del mar” o “Enero en la playa” i noves joies com “La gran ola” o “Mixtape” en un format que busca l’essència de les cançons.

Un Hivernacle on no podia fallar Ferran Palau que presentarà el seu darrer disc “Joia”, en boca de tothom ara mateix. I no és pas per menys, i és que no és un pas més en la seva ferma trajectòria, sinó un disc coral on han participat Anna Andreu, Maria Hein o Carlota Flâneur, entre d’altres…

Joan Miquel Oliver està d’enhorabona: tornen Antònia Font i celebra els 15 anys del seu debut, “Surfistes en càmera lenta” amb el seu format més clàssic, un trio amb Jaume Manresa (Antònia Font) i Charly Oliver (Sau, Quimi Portet), amb un dels directes més celebrats de casa nostra i passatges que transiten del pop d’autor a la psicodèlia dels 70. L’artista torna al Festival Hivernacle 6 anys després d’un dels concerts més memorables.

I un dels descobriments de la temporada, a l’Hivernacle, amb Maria Hein, que presentarà el seu debut “Continent i Contingut”, un disc que respira la calma i la naturalesa balear, i que obrirà una de les nits més esperades protagonitzada pel líder i compositor d’Antònia Font, Joan Miquel Oliver.

També et pot interessar

Comentaris