La Mancomunitat demana reduir residus per les festes de Nadal

21/12/2021 - 12:38h

La campanya porta per títol “Porta per títol “Aquest Nadal, compra prevenció”

Coincidint amb l’arribada de Nadal, el Servei d’Educació Ambiental (SEA) de la Mancomunitat Penedès-Garraf engega una campanya per reduir els residus que es generen i animar la ciutadania, en aquestes dates tan assenyalades, a fer una correcta separació i reciclatge dels seus residus.

Sota el lema “Aquest Nadal compra prevenció”, la campanya es desenvoluparà a partir del 20 de desembre als perfils de Facebook, Instagram i Twitter del servei per fomentar un consum responsable que eviti la generació de residus i per recordar la importància de fer una bona separació i recollida selectiva.

Les festes nadalenques són, en moltes ocasions, sinònim d’excessos en l’adquisició de productes d’alimentació, de decoració o regals, per posar alguns exemples.
Així, a través d’una sèrie de recomanacions i consells, el SEA convida la ciutadania a apostar pel comerç de proximitat, a reduir l’ús de plàstics d’un sol ús i a fer una compra conscient i responsable, evitant regals innecessaris tot preguntant-se abans si realment calen o si es pot minimitzar l’ús de materials apostant per regalar experiències, com ara àpats i escapades, cursos o tallers i entrades per a espectacles o museus.

Durant aquestes dates es generen molts residus i resulta més important que mai fer-ne una bona separació

També et pot interessar

Comentaris