Salut estudia ubicar el consultori mèdic de Torrelles de Foix al costat de l’Ajuntament

21/12/2021 - 10:53h

La setmana passada, el director del sector Penedès-Garraf del CatSalut, David Frigola, acompanyat per personal tècnic, va visitar Torrelles de Foix per avançar en la proposta d’ubicar el futur consultori mèdic del municipi a una parcel·la al costat de l’edifici de l’Ajuntament. Des de Salut han avaluat l’espai i les possibilitats per a ubicar-hi les sales i diverses dependències que tindria aquest equipament mèdic, i s’elaborarà un informe com a pas previ a la redacció del projecte. Aquest espai de titularitat municipal compta amb una estructura d’edifici a mitges, després d’un procés de construcció del que havia de ser un centre polivalent i que es va aturar fa anys.

PUBLICITAT

L’any 2019 l’Ajuntament va dur a terme un procés de participació ciutadana que va culminar amb una consulta. Les tres opcions més votades van ser la cessió o venda del terreny per ubicar-hi un centre de dia o residència; la construcció d’un centre polivalent; i un centre mèdic.

L’Ajuntament de Torrelles de Foix ha valorat molt positivament l’opció que l’equipament esdevingués també el nou centre de salut, ja que es donaria solució a les mancances i limitacions que presenta el consultori mèdic actual.
D’altra banda aquests dies s’han iniciat també els treballs a la zona esportiva per a la instal·lació d’una pista de pàdel i l’arranjament d’un nou camp de petanca

També et pot interessar

Comentaris