“Què somies?”, un monòleg carregat de màgia, cançons i humor, a Sant Martí Sarroca

Els membres de la Cia. La Bona Confitura al complet | 3d8
16/12/2021 - 11:00h

Les portes del teatre de la societat El Centre de Sant Martí Sarroca, s’obren aquest diumenge per gaudir de l’espectacle “Què Somies?”, a càrrec de la Cia La Bona Confitura Teatre. Es tracta d’un espectacle familiar per a tots els públics tot i que es recomana a partir de 7 anys que narra les peripècies de la protagonista, en un monòleg carregat de màgia, cançons en directe, humor i moltes sorpreses.

L’actriu i cantant Gemma Grau, transportarà l’espectador en aquest viatge de somnis, de la mà d’un guió original de Carles Casas i músiques de Xavier López. Tot plegat, embolcallat en un potet de teatre de petit format espectacularment deliciós

L’argument

Aquesta és la història d’un personatge… Una nena anomenada Bruna i la seva lluita per vèncer les seves pròpies pors. És hora d’anar a dormir… És a la foscor, quan la Bruna, té por de tancar els ulls. Aquella nit però, no serà com totes les altres… Potser era el moment d’adonar-se que no estava sola en tot allò, i que podia sortir-se d’aquell mal pas, sense espetegar les dents de la por. Arribarà per fi, a la fita de convertir-se en una “súper heroïna”? Confiança i lluita ferotge!
La Companyia La Bona Confitura treballa els valors com la gestió emocional, l’acceptació als altres i cap a un mateix, l’autosuperació, la verbalització i la comunicació, l’autoestima o l’empatia.

També et pot interessar

Comentaris