El Casal tanca l’Arrels de Dansa amb ‘NUes’ de l’esbart Maragall

09/12/2021 - 16:40h

La temporada teatral 20-21 del teatre Casal de Vilafranca va incorporar el nou Cicle Arrels de Dansa, format per les actuacions de tres esbarts dansaires i apostant per la dansa tradicional a través de tres propostes ben diferents.
El cicle es va iniciar amb l’espectacle: A la panxa del bou i va continuar amb Vincles de l’Esbart Manresà, que ens va fer un tastet de l’etapa del coreògraf i apassionat de la cultura popular Manuel Cubeles a l’esbart (1983-1993). Finalment, aquest dissabte a les 20.30 h, tanca aquest cicle amb NUeS,una proposta de l’Esbart Maragall.

NUeS és un espectacle que es planteja si les nostres arrels poden servir per ajudar-nos a construir el futur. S’endinsa en les generacions passades veient com una societat ha anat avançant a través del conflicte, que és el nus de la història. I es pregunta si ara en som protagonistes o espectadors. Arribarà mai el desenllaç o és el conflicte un fet innat, inclús necessari, en les relacions humanes? El conflicte és moviment que s’embolica i a la vegada es lliga amb ell mateix.

NUeS són vuit peces que reflexionen lliurement l’una de l’altra. Vuit treballs d’arrel amb nou llenguatges coreogràfics i musicals. Quatre punts de vista de tres coreògrafs i un figurinista amb formes de fer i de crear contraposades.

Tota la informació de l’espectacle i l’adquisició de les entrades es poden obtenir a www.teatrecasal.com, a oficines els laborables de 17.00 h a 20.00 h, o a taquilla a partir d’una hora abans de l’espectacle. Els socis i sòcies del Casal poden acudir gratuïtament a un dels tres espectacles del cicle, per tant, aquells que no hagin gaudit gratuïtament d’un dels dos primers espectacles, podran gaudir de NUeS sense cap cost.

També et pot interessar

Comentaris