El calendari solidari d’AMPERT 2022 presenta dotze peces de ceràmica

30/11/2021 - 20:19h

Amb una tirada de 500 exemplars, ja es pot comprar a les llibreries de Vilafranca i comarca

Un any més, l’Associació AMPERT ha editat un calendari per recaptar fons i continuar oferint el servei de transport als malalts oncològics.
L’entitat, que va ser fundada el 2005, treballa per millorar la qualitat d’atenció donada als malalts que pateixen càncer durant les diferents fases de la malaltia. L’àmbit d’actuació de l’entitat és comarcal i atén tots els habitants dels 27 municipis de l’Alt Penedès amb càncer i que necessiten fer tractament de radioteràpia a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran i Reynals de l’Hospitalet de Llobregat.

El projecte principal d’AMPERT es basa a oferir el servei diari de transport i acompanyament a les persones usuàries.

Aquesta setmana es presentava el calendari del 2022 que, enguany (i seguint la línia dels últims tres anys de mostrar l’art de casa), protagonitzaran dotze ceramistes del Penedès que de manera desinteressada presenten dotze peces que han realitzat. En concret, són Rosa Baqué, Rebeca Puértolas, Mercè Rius, Montse Llanas, Mariajose Torres, Mercè Beneit, Josep Maria Baltà, Roser Oter, Mercè López, Alberto Bustos, Camil·la Pérez i Marc Navarro.

Un any més, el disseny del calendari ha anat a càrrec de l’estudi vilafranquí Pagà Disseny. D’altra banda, les fotografies han estat realitzades pel fotògraf professional Santi Cabezas, i s’ha comptat amb la coŀlaboració de Gestinet per als enllaços dels codis QR on es pot veure i ampliar tota la informació de les peces que formen el calendari. Un any més, el patrocini del calendari ha anat a càrrec de l’empresa Jocs Recreatius del Penedès SL.

El calendari ja es pot adquirir a totes les llibreries de Vilafranca i comarca i al local de l’Associació (c/ Pere el Gran, 32, 1r) al preu de 7 euros. Se n’ha fet una tirada de 500 exemplars.

Buscant voluntaris

D’altra banda el president de l’entitat, Joan Ríos, va informar que l’entitat va renovar part de la seva junta ara fa un anys. Amb ell com a president l’acompanyaran Joan Santacana com a vicepresident, Assumpció Balcells com a coordinadora dels voluntaris, Marcè Rossell com a tresorera i Miquel Cartró com a vocal.

Ríos també va explicar que a partir del mes de gener AMPERT es desvincula del conveni de coŀlaboració que tenia amb Creu Roja-Alt Penedès i que la mateixa entitat assumirà el servei de voluntariat.

Una altra activitat que organitza l’entitat el proper divendres 11 de desembre serà l’esmorzar AMPERT, un acte de germanor obert a tota la ciutadania que es farà a l’Hotel restaurant Sol i Vi. Tota la informació per formalitzar les inscripcions es pot trobar al web www.ampert.org

Malgrat la pandèmia, AMPERT mai ha deixat de donar servei als pacients, i Ríos va voler destacar la col·laboració de l’Hospital Duran i Reynals a l’inici de la pandèmia amb l’adquisició de mascaretes i material higiènic.

L’entitat vol renovar el seu vehicle

Des de fa 8 anys AMPERT disposa d’un vehicle de 17 places amb el qual transporta els pacients que han de fer tractament a l’Hospital Duran i Reynals de. Ara, segons va explicar el seu president, s’han iniciat els passos per poder renovar aquest vehicle, motiu pel qual fan una crida a qualsevol donació per aconseguir aquest objectiu. Al web es pot trobar el número de compte corrent o les dadesper fer un bizum.

També et pot interessar

Comentaris