El grup Massagrans dels Rossinyols estrena “Reivindiquem-nos”

24/11/2021 - 18:00h

Els grans de la coral infantil de Llorenç actuen dissabte amb l’objectiu de recaptar fons per participar a l’Europa Cantat

El grup de Massagrans de la coral infantil Rossinyols de Llorenç del Penedès, cantaires a partir dels 12 anys, té un projecte ambiciós entre mans. Es tracta ni més ni menys que el de participar a l’Europa Cantat Júnior que se celebrarà el juliol del 2022 a la ciutat de Vílnius, Lituània. Aquesta trobada reuneix nois i noies d’Europa i altres llocs del món que durant una setmana, canten plegats o per corals amb l’objectdiu de créixer musicalment i humanament, amb els ulls oberts al món i una experiència de convivència que acaba sent extraordinària.

Fer front a un projecte així, implica il·lusió… i una despesa considerable. Però això els dona energia per ser creatius i organitzar mogudes que ajudin a arribar a Vílnius. I entre les idees plantejades, el més encertat per una coral és que s’ho guanyin cantant i això és el que pretenen fer aquest dissabte, a les 8 del vespre, a La Cumprativa de Llorenç del Penedès, on estrenaran un concert titulat Reivindiquem-nos!, amb lligam argumental i plantejament escènic que reivindica la música, la cultura i diferents causes, tot a través de les seves cançons. Els mateixos cantaires han col·laborat amb el text i han preparat les quinze cançons del concert intensificant el treball d’assaig.

Tot i no gaudir de l’etiqueta de “modernitat”, el cant coral té encara molt de sentit en la nostra societat. La coral Rossinyols de Llorenç, malgrat les dificultats, estan convençuts de tots els valors que aporta el cant coral al creixement dels infants. I esperen compartir aquests valors amb el públic assistent al concert d’aquest dissabte.

També et pot interessar

Comentaris