Torna una nova edició dels “Vilafrancs” per la campanya de Nadal

24/11/2021 - 12:00h

Es podran adquirir a partir del 3 de desembre fins a exhaurir existències i es podran bescanviar fins al 3 de gener

L’Ajuntament de Vilafranca, l’Associació de Comerciants Centre Vila i la Fundació Pinnae tornen a posar en marxa aquest Nadal una nova edició dels VilaFrancs, vals amb descompte per a compres en el comerç local de Vilafranca. A l’acte de presentació el regidor de Promoció Econòmica Joan Manel Montfort, que estava acompanyat de Yolanda Lezcano, en representació de l’Associació de Comerciants Centre Vila, i Martí Solé, president de la Fundació Pinnae explicava que, novament, es tracta de vals de 10€ per a compres en el comerç local, on l’usuari tan sols en pagarà 6€

Aquesta nova edició no comportarà canvis de cara a l’usuari. En podrà comprar qualsevol persona que disposi de DNI, sigui major o menor d’edat i podrà adquirir VilaFrancs de 10€ (fins a un màxim de 5 vals amb un valor de 50€ per persona). Dels 10€ de cada VilaFranc el comprador només en pagarà 6€, 3,5€ els aporta l’Associació de Comerciants Centre Vila procedents de l’aportació que rep per part de l’Ajuntament per realitzar activitats dins la campanya de Nadal, 0,50€ els aporta l’establiment adherit i la Fundació Pinnae es fa càrrec del cost de la plataforma de venda.

A la venda 10.150 tiquets

En total es posaran a la venda 10.150 VilaFrancs de 10€, que equivalen a 101.500€. Montfort recordava que els VilaFrancs es van posar en marxa en el marc del pla de xoc municipal amb motiu de la pandèmia “per dinamitzar i incentivar les compres en el comerç de proximitat. Ha estat una experiència exitosa en totes les edicions perquè és molt favorable per al comerç i per al consumidor. Volem que amb aquesta emissió de VilaFrancs, les activitats de dinamització que el mateix Centre Vila posa en marxa i el programa de Nadal que hem preparat l’Ajuntament, la campanya comercial de Nadal a Vilafranca sigui un èxit”.

Per la seva banda, Yolanda Lezcano reafirmava les bondats de les emissions VilaFrancs fetes fins ara i celebrava que “es pugui mantenir la campanya, amb la mateixa plataforma que les anteriors, tot i que ara es vehiculi a través de Centre Vila”. Lezcano explicava que els VilaFrancs es podran adquirir a partir del divendres 3 de desembre fins a exhaurir existències i es podran bescanviar fins al 6 de gener en qualsevol dels establiments que s’hagin adherit a la campanya. Com a les darreres edicions, tots els establiments adherits estaran identificats amb la paraula VilaFrancs pintada a l’entrada respectiva i enguany, com a novetat, a la plataforma de venda hi haurà una fotografia de l’establiment, la qual cosa els hi donarà més visibilitat.

Per part de Pinnae, Martí Solé destacava que un dels objectius de la fundació és la promoció econòmica del territori. “Estem molt contents de poder-hi participar finançant la plataforma tecnològica i esperem que un cop més sigui un èxit. Altres places comercials importants com El Vendrell, Reus o Vilanova ens han imitat i això és positiu”, afirmava Solé.

La compra de VilaFrancs es podrà fer des de la web vilafranca.cat/vilafrancs. Des d’aquesta web es poden adquirir els xecs de forma ràpida, còmoda i fiable. El ciutadà es podrà imprimir el xec o descarregar-se’l al mòbil on, mitjançant un codi QR, el codi de barres o el codi numèric, l’establiment podrà fer-ne la comprovació de la validesa. Es mantindrà el pagament per bizum i targeta.

L’adhesió dels comerços

Els comerços i establiment de Vilafranca que s’hi vulguin adherir poden fer-ho fins al 30 de novembre a través de l’apartat d’adhesió establiments que es troba a la mateixa web: www.vilafranca.cat/vilafrancs. Per adherir-s’hi només cal complir els requisits que s’enumeren a la mateixa pàgina. A la darrera emissió de VilaFrancs, al mes de maig, s’hi van adherir 241 establiments de Vilafranca.

També et pot interessar

Comentaris