El Subirats Tasta’l amplia el seu horari i creix en espais per a la gastronomia

19/11/2021 - 11:00h

La mostra serà el proper diumenge 28 de novembre de 10 a 15 hores i ocuparà tot el carrer Ponent i la plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal

Sant Pau d’Ordal, nucli del municipi de Subirats, està enllestint els preparatius per a la celebració, el proper diumenge 28 de novembre, d’una nova entrega del Subirats Tasta’l, que arriba a la setzena edició. Una mostra de vins, caves, gastronomia i productes de la terra que enguany, com a gran novetat, ampliarà el seu horari, que serà de 10 a 15 hores, i també la superfície d’estands, que enguany es repartiran per tot el carrer Ponent i la plaça Subirats.

En aquesta edició hi participaran un total de 21 cellers de vi i cava, tres restaurants, tres artesans alimentaris, tres productors de la terra, cinc artesans, un artista i dues entitats del municipi. A més, enguany el municipi convidat serà Castellet i la Gornal, que disposarà d’un espai propi a la fira per donar a conèixer el seu patrimoni cultural, festiu, turístic i etnogastronòmic. Precisament la inauguració de la mostra, que es farà a les 10.30 del diumenge 28, anirà a càrrec de l’alcalde del municipi convidat, el socialista Miguel Delgado. Tot seguit es farà una cercavila a càrrec de les colles dels dracs de Subirats i de Castellet i la Gornal.

Més novetats

Una altra de les novetats serà que aquest any, i per mirar d’evitar cues, es podran adquirir de manera anticipada els tiquets degustació i les copes a través del web https://penedesturisme.cat fins al 25 de novembre. Els preus d’aquest any són 6€ per 8 tiquets degustació i 3 euros per la copa.

Una edició, la d’aquest any, en què a diferència d’altres anys tota la gastronomia no estarà concentrada a la plaça, sinó que es repartirà per tota la plaça i al llarg del carrer Ponent, creant així diferents espais de degustació. El mercat d’artesans s’ubicarà a la plaça de sorra junt amb l’artista i les entitats i l’espai d’activitats infantils s’ubicarà a l’espai Muriel Casals i la sala de Tastos, a la sala polivalent ubicada als baixos del Centre Agrícola.

Des de l’Ajuntament es recomana aparcar a l’estació de tren o a la zona esportiva de Lavern i anar caminant fins a Sant Pau d’Ordal pel carril de vianants. En aquest sentit, totes les persones que escullin aquesta opció tindran un obsequi per bescanviar als estands de venda de tiquets.

També et pot interessar

Comentaris