Els Xicots celebren diumenge la diada del Roser

18/11/2021 - 16:04h

Els de la camisa vermella provaran, en la que serà la seva primera i també última actuació, el 3 i 4d7, i el tercer castell seria la td6, o el 5d7 o el 4d7a

Els Xicots de Vilafranca celebraran una de les seves diades més importants, la del Roser, aquest diumenge 21 de novembre a les 12h a la plaça Milà i Fontanals. Els Xicots han explicat que en aquesta ocasió actuaran en solitari per motius tècnics de les altres colles que hi estaven convidades, que al final no poden assistir a la jornada castellera.

És per això, doncs, que han decidit traslladar la diada a la plaça Milà i Fontanals, davant de Cal Noi-Noi, on en acabat oferiran un vermut electrònic amb PD Parpel’s, i dinar popular. El cap de colla, Gerard Ametllé, apunta que segur que portaran a plaça el 3d7 i el 4d7, però que encara no han decidit el tercer castell, que serà o bé el 4d7 amb agulla o la torre de 6, o fins i tot el 5d7.

El responsable dels de la camisa vermella apunta que estan treballant i assajant les tres construccions i que no serà fins acabar l’assaig de divendres al vespre que prendrà la decisió final.

Per altra banda, la colla ha explicat que aquest mes de novembre també es durà a terme per segon any consecutiu la campanya “Cap infant sense menjar”, en coŀlaboració amb el Rebost Solidari, on es recollirà menjar infantil a la parada que es podrà trobar els divendres i dissabtes de 16.30 h a 20.30 h al costat de diferents supermercats. Aquest cap de setmana estaran al Mercadona de l’Espirall, i el següent a l’Esclat de l’avinguda de Barcelona.

També et pot interessar

Comentaris