La Creu Roja vol atendre 475 infants amb la seva campanya de joguines

17/11/2021 - 12:41h

Enguany es posa també a disposició de tothom un codi QR per poder fer una donació online i arribar al màxim de gent possible

La Creu Roja de l’Alt Penedès ha presentat aquesta setmana una nova edició de la campanya ‘Cap Infant Sense Joguina’, que vol fer arribar jocs i joguines noves a uns 475 infants de la comarca de fins als 12 anys en situació de vulnerabilitat. La campanya es va engegar el passat dia 20 de novembre coincidint amb el Dia Internacional de l’Infant i les joguines s’entregaran entre el 20 i el 23 de desembre.

Aquest 2021,és el tercer any que la campanya té el nou format de ‘Botiga Màgica’, que ha tingut de nou molt bona valoració tant per part d’entitats i associacions com per les mateixes famílies, que van tenir l’oportunitat de triar les joguines que consideraven més adequades pels seus fills i filles.
Amb aquest format a més a més, l’entitat segueix treballant la dignitat de les famílies participants derivades de les entitats impulsores de la campanya, que són el Consell Comarcal Alt Penedès, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès i Càritas Alt Penedès.

També donatius online
Enguany la Creu Roja a més ha decidit fer un pas endavant i ha posat a disposició de tothom un codi QR per poder facilitar els donatius online tant de particulars com d’empreses i comerços. Així, segueixen apostant pel nou format de donacions econòmiques per tal de garantir joguines adequades al perfil dels infants i, també, que siguin noves, no sexistes i no bèl·liques, principis fonamentals de la campanya de Creu Roja, que estarà coordinada gràcies a la feina d’unes 25 persones voluntàries gràcies a les quals, segons destaquen des de l’entitat “la campanya és possible”.

Una entitat amb molta història
Creu Roja Alt Penedès és present a la comarca des de fa més de 110 anys i dona servei des dels seus punts de Vilafranca, Sant Sadurní, Gelida i Sant Pere de Riudebitlles a 27 municipis, 100.000 habitants. Treballa en projectes de diferents àmbits: pobresa, gent gran, infància, salut, dones, ocupació, socors i emergències, cooperació internacional, drets humans, persones migrades i refugiades.

Hi col·laboren al voltant de 325 persones voluntàries i al voltant de 3.500 socis i sòcies. A més, tenen signats una vintena de convenis i han establert relacions estables amb empreses i entitats de la comarca amb qui treballen en xarxa per ajudar a les persones més vulnerables.

També et pot interessar

Comentaris