Sisco Benet: “Estem contents, però no satisfets”

D’esquerra a dreta, Sisco Benet, Miquel Campesino, Carles Roca, Montse Muñoz i Carles Mata
15/11/2021 - 17:46h

Els Castellers de Vilafranca tanquen temporada amb el sopar de la colla, en què distingeixen Carles Roca, Montse Muñoz i Miquel Campesino

Iŀlusió i ganes. Això és el que desprenia dissabte al vespre la nau de Cal Figarot, seu dels Castellers de Vilafranca. I és que després d’un any d’aturada per la pandèmia i uns últims mesos amb poques actuacions, però amb objectius ambiciosos, els Castellers de Vilafranca van tancar una temporada més amb el seu tradicional sopar de colla.

L’acte va comptar amb el ja esperat homenatge a la canalla, els vídeos resum de les actuacions d’enguany i un sentit record als castellers morts en els últims dos anys, el qual va fer emocionar bona part dels assistents.

Un altre moment molt esperat era l’entrega dels Premis Soca-rel d’enguany, que van recaure a les mans de Carles Roca, Montserrat Muñoz i Miquel Campesino. A més, també van fer pujar a l’escenari Jaume Grau i Jordi Oller, a qui van entregar el Soca-rel l’any passat però d’una manera discreta (a casa seva), ja que no es va poder fer cap acte de reconeixement. Els Castellers de Vilafranca també van entregar el premi Fidelitat Castellera a Serveis Mèdics Penedès “per la seva coŀlaboració en els darrers anys cuidant la colla i a tots els castellers i castelleres” que la integren.

A l’hora del torn de paraules, el president dels Verds, Carles Mata, va reconèixer que un cop van entrar al capdavant de la colla, el febrer del 2020, tenien un projecte “molt ambiciós” que encara no ha pogut desenvolupar-se, però que en aquests gairebé dos anys no han deixat de pensar mai en la colla: “Ha estat un camí llarg i ple d’entrebancs, fent assaigs ni que fos en grups reduïts i fent testos quan ningú ens hi obligava, entre moltes altres coses”.

Per la seva banda, el cap de colla, Sisco Benet, va fer un homenatge a tots els castellers i castelleres que van fundar la colla, a qui agraeix l’esforç titànic que van fer en aquell moment. “També demano a tothom la mateixa iŀlusió que els que ens precedeixen”, va afegir. Benet va reconèixer que estan “contents, però no satisfets” amb la temporada i que cal treballar per, l’any vinent, poder fer “més i millors castells i anar a totes”. “Els Castellers de Vilafranca no renunciarem mai a res”, va afirmar emocionat.

També et pot interessar

Comentaris