Tornen els ritmes més solidaris

09/11/2021 - 17:09h

El Casal de Vilafranca i la Creu Roja impulsen pel 28 de novembre una nova edició del festival que recull recursos per l’alimentació infantil

Després d’un any d’aturada per la pandèmia de la Covid-19, enguany el Casal de Vilafranca i la Creu Roja de l’Alt Penedès tornen a organitzar una nova edició de Ritmes Solidaris, que ja en farà cinc que vol recollir recursos per al programa d’alimentació infantil de la Creu Roja a la comarca.

El festival està protagonitzat, com ja és habitual, per tres escoles de dansa de Vilafranca: l’escola CAS, l’escola Assumpta Trens del Casal i l’escola Gimdans, que oferiran algunes de les seves coreografies.
Aquest any, l’espectacle se celebrarà diumenge 28 de novembre a les 17.30h al Teatre Casal de Vilafranca i les entrades seran de taquilla inversa, per tal que cada persona pugui fer l’aportació que consideri, però amb un mínim acordat de 5 euros. A més, enguany els cartells de l’espectacle duen incorporat un codi QR des d’on es poden fer els donatius directament a través d’internet.

Segons la presidenta de Creu Roja Alt Penedès, Àngels Matas, en l’edició del 2019 es van recaptar uns 6.000 euros que van poder beneficiar a més d’un centenar d’infants de la comarca i s’espera que aquest any es pugui fer una recaptació similar, per donar cobertura a unes 23 famílies de l’Alt Penedès.
Segons ha anotat Matas, el que fa Creu Roja no és pagar la beca sencera de menjador a les famílies – tret d’alguns caos puntuals- sinó d’intentar complementar el que paguen altres administracions per tal que tots els infants puguin tenir un plat calent a taula sempre.

La presidenta de la Creu Roja ha reconegut que per cobrir totes les necessitats de les famílies que atenen necessitarien recaptar 11.000 euros, però que si en recullen uns 5 o 6.000 ja es donen per satisfets i per això anima a tothom a col·laborar per poc que pugui amb la causa i a anar el dia 28 al Casal.

Des de la junta del Casal, Rosemay Chehab, ha fet una crida també a la participació i per part de les escoles de dansa la professora Sandra Ferré de Gimdans, Neus Fransi, directora de l’Escola de Dansa Assumpta Trens i Ariadna Canals, també professora de l’escola de dansa CAS, han apuntat que l’edició d’enguany les havia agafat una mica a última hora perquè tot just havien començat fa poques setmanes el curs després de molts mesos sense el ritme anterior, però que agafen el repte amb molta il·lusió i han confirmat la participació d’una vintena de nens i nenes de cada centre.

També et pot interessar

Comentaris