Junts inaugura a Vilafranca el seu local de la vegueria Penedès

Imatge d’arxiu de Junts a Vilafranca amb la consellera Ciuró
03/11/2021 - 10:22h

En l’acte hi va ser present la consellera de justícia Lourdes Ciuró, aprofitant que també va anar a veure la diada de Tots Sants

Junts a la vegueria Penedès va inaugurar la festivitat de Tots Sants el seu local al territori, situat al carrer Beneficiència número 17 de Vilafranca.

La inauguració es va fer aprofitant la presència de la consellera de justícia Lourdes Ciuró a la diada castellera de la plaça de la Vila i, per tant, la consellera també els va acompanyar en una vista al nou local.

L’equipament, punt de reunió de tot l’àmbit de la vegueria, també serà utilitzat per l’executiva comarcal i local. Per aquest motiu els parlaments del coordinador de la vegueria, Robert Monzonis, la diputada i coordinadora de la comarca, Ester Vallès i el coordinador local de Vilafranca, Ramon Calmet, van acompanyar el de la consellera Ciuró.

Els quatre van coincidir que el local ha de ser un espai de “trobada, debat i concòrdia, obert a tothom” i Ciuró va demanar fer un esforç de generositat de cara a les pròximes eleccions municipals el 2023, per a confluir “amb la màxima transversalitat”.

També et pot interessar

Comentaris