Els Mossos troben un ferit de bala en un pis del carrer dels Ferrers

28/10/2021 - 10:32h

La policia catalana va localitzar la persona ferida quan en socorrien una altra que havia caigut d’un balcó del mateix habitatge

Els Mossos d’Esquadra van trobar aquest dimecres al migdia un home ferit de bala en un pis del carrer dels Ferrers número 68. La policia no el va localitzar perquè l’individu hagués sol·licitat la seva ajuda, sinó perquè pocs minuts abans un altre home s’havia precipitat des del balcó de l’habitatge al carrer.

En ser alertats per la caiguda, els agents policials va dirigir-se al lloc dels fets. Com que l’home que era a terra no volia explicar res, els Mossos van pujar al pis des d’on havia caigut, on van trobar l’altre home, ferit amb arma de foc, que tampoc va voler col·laborar en la investigació per aclarir el succés.


Els Mossos d’Esquadra expliquen que estan investigant els fets, però que no poden donar-ne més detalls precisament perquè cap dels dos implicats vol explicar res. Així, la policia encara no sap si l’home que va caure des del balcó ho va fer de manera voluntària o, al contrari, el van llançar.

Al vespre del mateix dimecres, el pis encara estava custodiat per agents de la policia catalana.

També et pot interessar

Comentaris