Rècord de visitants a l’Enramada i la Mostra Playmòbil i Lego de l’Arboç

27/10/2021 - 21:15h

L’organització xifra en més de 10.000 els visitants que van registrar els certamens del cap de setmana

Més de 10.000 visitants -segons ha destacat l’organització- van passar el cap de setmana per l’Arboç, entre divendres i diumenge, als recintes de la VIII Mostra de l’Enramada i la 1a Mostra de Col·leccionisme de Playmòbil i Lego.

L’edició del retorn d’aquesta emblemàtica mostra de la coca penedesenca, acompanyada de la 1a Mostra Playmobil i Lego, ha pulveritzat tots els rècords d’edicions anteriors amb gairebé 20.000 tiquets de degustacions venuts, els quals es van poder bescanviar en els 18 expositors de la mostra. L’any passat es va haver de suspendre la mostra a causa de la pandèmia.

Oriol Pons, propietari del Grup Cal Jafre i ambaixador de la Gastronomia i el Turisme del Baix Penedès, va ser l’encarregat d’inaugurar la Mostra divendres, dia en què ja des del primer moment el recinte d’aquesta proposta paral·lela enogastronòmica i lúdica va comptar amb una elevada presència de públic. El seu discurs va ser tota una declaració en defensa del retorn de la cuina lenta, i amb productes de temporada i de proximitat.

La VIII Mostra de l’Enramada de l’Arboç ha estat una edició on, a més, musicalment s’ha comptat amb formacions del Penedès com The Jazz Attack, havaneres amb el Grup Xaloc o la presentació del nou disc de Pemi Rovirosa i els Invictes.

Cal destacar també els atrevits i innovadors showcookings que van realitzar els xefs Jordi Martínez, juntament amb l’Oriol Pons, Jordi Guillem, Aníbal Bonino i Lluís Montes; a més dels maridatges i tastos del Celler Mas Perdut i Jaume Raventós o la tradicional caminada pels voltants de la vila amb visita i tast al Celler Entrevinyes.

Tastos, showcookings, tallers, diorames de playmobil i lego molt acurats, inflables, música, caminades i moltes altres activitats, van acabar de configurar la proposta del cap de setmana a l’Arboç. Un esdeveniment pensat i concebut per a un públic familiar que organitza la regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

L’Ajuntament de l’Arboç ha volgut públicament “el treball i dedicació de tots els estands participants i de totes les persones que han contribuït d’una o altra manera amb l’èxit d’aquesta edició de l’Enramada”.

També et pot interessar

Comentaris