El Vendrell tira endavant els bons per a la dinamització de l’economia local

Presentació de la campanya comercial vendrellenca. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
27/10/2021 - 12:00h

L’Ajuntament i el CIT signen un conveni que beneficiarà el comerç, els serveis i l’hostaleria vendrellenca

L’Ajuntament del Vendrell i el Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell han formalitzat un conveni de col·laboració pel desenvolupament del projecte “Bons per la dinamització del comerç, serveis i hostaleria local”.

Arran dels efectes de la pandèmia de la Covid-19, a l’economia del Vendrell es vol impulsar aquesta iniciativa per tal de contribuir a incrementar el nivell de consum en el sector econòmic local i així impulsar l’activitat econòmica i ocupacional del municipi.

El Projecte Bons El Vendrell té com objecte la reactivació del comerç i els serveis i l’hostaleria del Vendrell, establint l’emissió de bons de compra de 10 euros i sent beneficiaris dels mateixos els establiments adherits.

La subvenció nominativa té un import de 118.000 euros, dels quals 100.000 euros es destinaran a l’emissió de bons de 10 euros (per tant, 10.000 bons) i els 18.000 euros restants seran per cobrir despeses de gestió del projecte (aplicació informàtica web i gestió dels bons a càrrec de la Cambra Comerç de Tarragona).

Amb l’aprovació del conveni s’han fet públics els requisits i condicions perquè comerços i empreses de serveis i hostaleria locals puguin adherir-se a la campanya.

Els bons aniran adreçats a la ciutadania del Vendrell i persones visitants per tal que els puguin utilitzar com a descompte de 10 euros per bo adquirit, amb una compra mínima del triple del valor dels bons utilitzats (30 euros) als establiments adherits al projecte.

A partir del 12 de novembre

A partir del proper 12 de novembre, des del web bons.elvendrell.net es podran descarregar fins a un màxim de 4 bons amb un mateix DNI, que tindran una caducitat de 7 dies. Passat aquest termini, els bons que no s’hagin utilitzat tornaran al sistema perquè se’ls pugui descarregar una altra persona.

Amb aquesta primera campanya de bons, que finalitzarà el 30 de novembre, es preveu generar una xifra de negoci de 300.000 euros als comerços i empreses locals del Vendrell.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, ha comentat que “en aquest any i mig de pandèmia, l’Ajuntament del Vendrell, per pal·liar l’impacte econòmic negatiu de les restriccions, ha convocat tres línies d´ajuts directes amb un pressupost total de 320 mil euros, reduccions fiscals en les taxes d’escombraries domèstiques i terrasses de bar i ara, 100 mil euros en bons per animar el consum local”.

També et pot interessar

Comentaris