Diverses denúncies en dos dispositius policials a Vilafranca i Sant Sadurní

Un moment de l’inspecció del bar de Sant Sadurní . FOTO: Mossos
25/10/2021 - 17:20h

La policia ha fet inspeccions al barri de l’Espirall de Vilafranca i en un bar de Sant Sadurní amb diferents irregularitats

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Vilafranca conjuntament amb agents de la Policia Nacional i la Policia Local van realitzar, el divendres 15 d’octubre, un dispositiu de seguretat al barri de l’Espirall.

En el decurs de l’operatiu, que es va dur a terme entre les 19.30h i les 22h, es va denunciar administrativament una persona per desobediència a les normatives municipals vigents. Paral·lelament es va denunciar administrativament un home per tinença d’una arma blanca.
Posteriorment, cap a les 23h, es va dur a terme una inspecció en un bar del carrer Mallorca a Sant Sadurní d’Anoia. En el marc del dispositiu es van denunciar set persones per tinença de substàncies estupefaents i una persona per manca de respecte als agents de l’autoritat.

Tanmateix, s’ha denunciat al responsable de l’establiment per diferents irregularitats en el local i per realitzar una activitat diferent a la permesa a la llicència.

Així mateix, es van obrir diligències penals i el responsable de l’establiment va quedar investigat com a presumpte autor d’un delicte d’apropiació indeguda al no haver retornat un vehicle de renting.

En el dispositiu, hi van participar dotacions de la Unitat de Seguretat Ciutadana, de l’Àrea Regional de Recursos Operatius i la Unitat Regional de la Policia Administrativa de la Regió Policial Metropolitana Sud, de la Unitat Canina i agents de la Policia Local del municipi.

També et pot interessar

Comentaris