El govern del Vendrell acusa Llasat d’utilitzar la violència masclista com a eina política

La regidora de Cultura del Vendrell, Silvia Vaquero, responent Llasat en nom del govern vendrellenc. (Foto: Ajuntament del Vendrell)
25/10/2021 - 13:24h

La regidora Silvia Vaquero ha respost el portaveu de Pel Vendrell Primàries sobre l’assegurança de treballadors i càrrecs públics

La regidora de Cultura de l’Ajuntament del Vendrell, Silvia Vaquero, i en nom del govern municipal, ha replicat aquest dilluns les acusacions fetes la passada setmana pel regidor de Primàries Catalunya, Josep Maria Llasat, que denunciava que l’assegurança de responsabilitat de l’Ajuntament dona cobertura als treballadors del consistori i càrrecs electes suposats autors/es de casos d’assetjament sexual.

La regidora ha explicat que la pòlissa a la que fa referència Llasat va ser contractada per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i a la qual l’Ajuntament del Vendrell, com molts d’altres del país, hi estan adherits. A més, segons ha reblat la regidora, “queda molt clar, tal com diu la pòlissa, que en cap cas una persona amb una sentència ferma d’assetjament sexual tindrà cobertura legal per part del consistori”. 

En paraules de Vaquero, “l’assetjament sexual és una problemàtica molt greu que ens interpel·la a totes i tots” i ha afegit en la roda de premsa convocada aquest dilluns que “el fet que un representant públic utilitzi el patiment de moltes dones per fer política és èticament reprovable i políticament miserable”.

Per tot això, la regidora ha instat al regidor Josep Maria Llasat a demanar disculpes a totes les vendrellenques per jugar i manipular un tema com aquest.

També et pot interessar

Comentaris