Detinguts a Sant Martí Sarroca dos individus per agressió i amenaces

18/10/2021 - 22:50h

La col·laboració entre els vigilants municipals i els Mossos d’Esquadra va permetre localitzar els infractors

Cap a les 4 de la matinada del dissabte al diumenge, I.A.T. i D.M.M., ambdós de divuit anys, van ser detinguts com a pressumptes autors d’amenaces a un menor amb dos matxets de gran dimensions, proferint-li una pallissa, trencant-li el nas i robant-li una bossa de mà amb el mòbil. En una operació dirigida pels vigilants municipals amb col·laboració de dues dotacions dels Mossos d’Esquadra, es va poder localitzar i detenir els presumptes autors a la zona de l’Institut.

Es van confiscar els matxets, un rellotge i dos mòbils, a més del propi vehicle, ja que no van poder acreditar que era seu, i el qual ha quedat en custòdia a la comissaria de Vilafranca per tal d’aclarir-ne la seva titularitat. Els detinguts van ser portats pels Mossos a dependències policials i avui han quedat en llibertat amb càrrecs. La víctima va ser traslladada a l’Hospital de Vilafranca.

Es dona el cas que unes hores abans ja s’havien produït un parell d’incidents amb els mateixos individus: un intent d’atropellament contra el vigilant municipal amb TIP 004 i una persecució en cotxe que va provocar que un vehicle que circulava correctament en direcció contrària es veiés obligat a sortir-se de la carretera. Curiosament, a un dels detinguts ja se li va confiscar una moto fa pocs dies per anar provocant soroll i circular sense documentació.

També et pot interessar

Comentaris