La Fira torna al carrer

Una imatge de la fira del 2018
15/10/2021 - 10:05h

El Vendrell recupera la fira multisectorial de Santa Teresa, suspesa per la pandèmia

El Vendrell celebra entre aquest divendres, a les 18h, i diumenge al vespre una nova edició de la Fira de Santa Teresa, certamen multisectorial que recupera la presencialitat després de l’obligat parèntesi per la pandèmia del coronavirus que va alterar l’anterior convocatòria, prevista per al 2020.

A més, coincideix amb l’aixecament de totes les mesures sanitàries decretades per combatre la Covid-19, excepte l’ús de la mascareta en espais tancats.

La Fira de Santa Teresa del Vendrell 2021 comptarà amb estands multisectorials, l’habitual proposta del sector de l’automoció, atraccions lúdiques i en aquesta edició també la Fira d’Alimentació i el Firatast.

“La situació sanitària i les dificultats econòmiques de molts sectors afectats per la pandèmia faran que la Fira tingui unes característiques especials”, va reconèixer fa uns dies la regidora de Fires i Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Vendrell, Mariluz Ramírez, però el certamen se celebrarà finalment havent previst algun canvi d’ubicació d’alguns sectors econòmics.

Així, la zona dels estands multisectorials, de menor dimensió que en anteriors edicions amb un total de 14 expositors, es podrà visitar al pàrquing del Pèlag, compartint espai amb el sector de l’automoció, coordinat pel Centre d’Iniciatives i Turisme (CIT) del Vendrell i amb un total de nou concessionaris.

Molt a prop, a la plaça de la Sardana, es podrà gaudir de la zona del Fira-Tast, amb cinc estands de degustació, dos food trucks i un escenari per a concerts. A més, al carrer Apeŀles Fenosa s’hi ubicaran una desena de parades amb productes d’alimentació.

Activitats familiars
D’altra banda, val a dir que a la Rambla hi haurà una zona d’activitats familiars, la qual mantindrà les cadires previstes per mantenir la seguretat sanitària per la pandèmia.

Allà s’hi organitzaran diversos espectacles per a tots els públics. Les atraccions paraŀleles a la Fira de Santa Teresa 2021 s’han ubicat a l’avinguda del Camp d’Esports, que aquest divendres –de 6 a 8 de la tarda– tornarà a silenciar la música i la megafonia en una mesura pensada per a les persones amb hipersensibilitat auditiva.

Com és habitual cada any, la Fira de Santa Teresa compta amb diversos actes lúdics paraŀlels, els quals es poden consultar en el monogràfic especial que, com també és habitual, publica l’edició en paper del 3d8 al voltant de la fira vendrellenca.

Aquestes pàgines inclouen, per exemple, un reportatge de Joan M.Colet sobre edicions històriques afectades per pandèmies i altres episodis semblants al del coronavirus SARS-CoV-2 que va alterar l’edició del 2020; la informació prèvia a la diada castellera d’aquest diumenge i un reportatge i una entrevista al voltant de l’efemèride els 70 anys del primer 3d8 descarregat el segle XX; un treball històric de Salvador Arroyo sobre Joan Tomàs i Parés i la informació sobre una nova composició musical de Carlota Baldrís, en aquest cas per als Gegants del Vendrell.

D’altra banda, es pot consultar íntegrament el programa d’actes oficial de la Fira de Santa Teresa 2021 clicant aquí.

També et pot interessar

Comentaris