Aquest divendres hi ha portes obertes als allotjaments Inglada Via

Avatar
13/10/2021 - 16:07h

Són pisos situats al carrer Sant Bernat de Vilafranca per a persones majors de 65 anys que mantenen la seva autonomia personal

Aquest divendres es farà una jornada de portes obertes dels Allotjaments Inglada Via per a persones majors de 65 anys. Es podran visitar alguns dels 16 apartaments i les zones comuns de l’edifici ubicat al carrer de Sant Bernat, 14 de Vilafranca.

Els apartaments dels Allotjaments Inglada Via estan dissenyats per facilitar la vida quotidiana dels seus inquilins: sense barreres arquitectòniques i amb un sistema de comunicació i alarma les 24 hores del dia.


A més, els usuaris d’aquest espai també tenen accés a espais comuns, servei de recepció i suport personal les 24 hores del dia i a altres serveis com el repàs de neteja diària del bany, fer els llits, recollida diària d’escombraries, rentat de la roba del llit, utilització lliure de la bugaderia, sessions de fisioteràpia grupal, activitats d’estimulació de les funcions cognitives o tallers setmanals de manualitats i activitats lúdiques. També disposen d’una consulta setmanal d’infermeria i el subministrament d’aigua, electricitat i internet gratuït.

Els assistents a les portes obertes podran conèixer els espais i serveis d’aquest equipament i podran gaudir d’un tast d’Embotits Mallart i una copa de cava d’Oriol Rosell.

L’horari de visita serà d’11 a 13h i de 17 a 20h. Per a més informació, es pot trucar al 93 890 03 94 o enviar un correu electrònic a direccio@ingladavia.cat.

Aquest és un projecte patrocinat per la Fundació Pinnae, propietari de l’edifici i gestionat per la Fundació Inglada Via.

També et pot interessar

Comentaris