La Fira de Santa Teresa del Vendrell recupera el format presencial

La regidora Mari Luz Ramírez i Salva Rodríguez, president del CIT, a la presentació de la Fira. (FOTO: AJUNTAMENT)
07/10/2021 - 20:00h

El gruix d’activitats que del certamen d’enguany es traslladaran al Pèlag i la plaça de la Sardana, i a la Rambla hi haurà oci familiar

Després que l’any passat la pandèmia obligués a fer una edició pràcticament virtual de la Fira de Santa Teresa, aquesta tardor el certamen vendrellenc, que se celebrarà del 15 al 17 d’octubre, torna amb la iŀlusió de recuperar la presencialitat i de continuar sent motor de dinamització econòmica del territori.

Tot i això, tal com va explicar la regidora de Fires i Promoció Econòmica, Mari Luz Ramírez, en la presentació de la mostra que es va fer ahir dijous, “la situació sanitària i les dificultats econòmiques de molts sectors afectats per la pandèmia faran que la Fira tingui unes característiques especials”.

D’una banda, entre les novetats que inclourà la Fira 2021, s’ha proposat un canvi d’ubicació d’alguns sectors. Aquest any, la zona dels estands multisectorials, de menor dimensió que en anteriors edicions amb un total de 14 expositors, s’instaŀlarà al pàrquing del Pèlag, compartint espai amb el sector de l’automoció, coordinat pel CIT, que acollirà un total de nou concessionaris.

De l’altra, a la plaça de la Sardana es podrà gaudir de la zona del Fira-Tast, amb cinc estands de degustació, dos food trucks i un escenari per a concerts. A més, al carrer Apeŀles Fenosa s’hi ubicaran les deu parades amb productes d’alimentació.

Activitats familiars

També a la Rambla hi haurà una zona d’activitats familiars, amb cadires, on s’organitzaran diversos espectacles per a tots els públics.

D’aquesta manera es vol contribuir a dinamitzar el sector del comerç i la restauració de la zona, que podrà muntar les terrasses amb normalitat.

Per últim, com ja és habitual, l’avinguda del Camp d’Esports serà l’espai de les atraccions. En concret, el divendres 15 d’octubre, de 6 a 8 de la tarda, la fira d’atraccions serà sense soroll, una mesura pensada especialment per a les persones amb hipersensibilitat auditiva.

El programa d’actes complet de la Fira, que en els pròxims dies es podrà consultar al web municipal, també inclou les activitats de cultura popular, que seran presentades pròximament i amb detall per la Regidoria de Festes.

També et pot interessar

Comentaris