El jove vilafranquí Ian García seleccionat per competir a “La Voz”

Un moment de l’actuació del jove Ian García
Xavi Gonzàlez
06/10/2021 - 17:55h

Al concurs d’Antena 3 s’hi van presentar fins a 17.000 participants dels quals tan sols n’han quedat 54

El jove vilafranquí de 28 anys, Ian García, va accedir a la fase final del programa musical d’Antena 3 “La Voz”. Divendres passat va interpretar la cançó d’Aerosmith I don’t wanna to miss a thing. Una interpretació brillant i potent, però que no va ser fins al darrer segon quan Alejandro Sanz, un dels quatre artistes que formen el jurat, es va tombar. Garcia ha explicat al 3d8 que estava “molt nerviós i vaig patir molt perquè veia que ningú es girava. Van ser unes sensacions molt intenses”. Però aquest gest de Sanz li ha donat la possibilitat de continuar al programa formant part de l’equip del cantautor madrileny. Precisament avui al vespre acaben les audicions que acabaran de conformar els equips d’Alejandro Sanz, Pablo Alboran, Malú i Luis Fonsi. Cadascun d’ells amb catorze concursants.


Per arribar fins aquí el jove vilafranquí ha hagut de superar tres fases. A la primera va haver d’enviar un vídeo i després va haver de superar dos càstings presencials, un a Barcelona i un altre a Madrid. En total es van presentar al concurs 17.000 persones de les quals se’n va fer una preselecció de 90 que aquests dies han estat competint a les audicions a cegues per acabar sense els 54 finalistes repartits en quatre equips, entre els quals hi ha Ian García.

El vilafranquí que havia format part dels Via Límit i també de la banda Pop and roll dirigeix des del 2017 l’escola de cant “Sing your dreams” que actualment té seu a Barcelona, Vilafranca, en concret al Casal i Calafell. Precisament van ser els mateixos alumnes de Garcia els qui el van animar a participar en el concurs. Divendres li van donar suport al plató els seus pares, el seu germà, la seva millor amiga i la seva parella.
Finalment García ha explicat el perquè de la cançó escollida per la seva actuació. “Tota la vida he fet rock i el porto a la sang, és el que he fet artísticament”. A més destacava l’emotivitat de la cançó que el cantant Steven Tyler li va dedicar a la seva filla. “El missatge que desprèn és molt bonic”.

Avui acaben les audicions a cegues i a partir de la setmana que ve comencen les eliminacions per equips. Dels 14 que formen l’equip de Sanz, entre ells l’Ian Garcia, només en quedaran set per la següent fase. La resposta d’aquí a tres setmanes d’una temporada del programa La Voz que està previst acabi abans de Nadal.

En aquest vídeo es pot veure íntegrament l’actuació del vilafranquí.

També et pot interessar

Comentaris