Gerard Ametllé continua com a cap de colla d’uns Xicots amb junta nova

D’esquerra a dreta, Gerard Ametllé i Bernat Sallés
04/10/2021 - 16:41h

Bernat Sallés serà el nou president per als propers dos anys, càrrec que fins ara ocupava Enric Pagès

Els Xicots de Vilafranca han renovat aquests últims dies la seva junta, que serà l’encarregada en els propers dos anys de dur la colla a la represa castellera després de la pandèmia de la Covid-19.

La colla ha votat favorablement l’única candidatura que es va presentar, amb Gerard Ametllé que continua com a cap de colla i Bernat Sallés que entra com a president, en substitució d’Enric Pagès.

Segons expliquen des de la colla, en la part social és on hi haurà canvis més importants. Així, Sallés pretén fomentar el treball en equip i tornar a crear una estructura social amb departaments on es pugui treballar el relleu dels components de la junta. La majoria dels membres de l’àrea social són gent amb experiència i la colla vol aprofitar aquesta implicació per formar als més joves.

A més a més des de l’entitat s’ha marcat com a prioritat potenciar a marca Xicots treballant la part més solidària, feminista i antifeixista, com sempre han defensat.

Des de la part tècnica, Gerard Ametllé conserva alguns dels responsables de la junta anterior i compta amb nous responsables de canalla. El principal objectiu tècnic és preparar canalla ja que la que hi havia abans de la pandèmia ha crescut molt i la nova no ha pogut encara assajar amb normalitat.

També et pot interessar

Comentaris