Ampert demana el vot per poder aconseguir una donació de 2.500 euros

23/09/2021 - 12:56h

L’entitat penedesenca ha presentat el seu projecte de transport de pacients oncològics a un concurs solidari de Laboratoris Cinfa

L’associació Ampert ha presentat el seu projecte de transport i acompanyament de pacients oncològics de l’Alt Penedès fins a l’ICO (Institut Català d’Oncologia), Hospital Duran, a un concurs solidari de Laboratoris Cinfa, mitjançant el qual aquesta empresa farà entrega de 50 donacions de 2.500 euros cadascuna a projectes de millora de la qualitat de vida dels pacients.

Al certamen hi ha gairebé 400 projectes presentats. Ara comença la fase de votacions populars, on es decidirà quins són els seleccionats per rebre les aportacions per donar continuïtat als projectes d’intervenció social.

L’associació penedesenca demana el vot per al seu projecte per poder aconseguir ser un dels cinquanta escollits. Per votar, només cal entrar al següent enllaç com a molt tard el 20 d’octubre.

Només es pot votar una vegada per persona. Per verificar aquest aspecte, se sol·licitarà al/la votant que introdueixi el seu correu electrònic en el moment d’efectuar la votació. Després s’haurà de verificar el vot entrant a un enllaç que arribarà al correu. Ampert apunta que els 2.500 euros de premi els anirien molt bé per poder donar continuïtat al projecte de l’entitat, que cada cop és més necessari.

També et pot interessar

Comentaris