Troben un cadàver calcinat dins d’un cotxe al Vendrell

El vehicle cremat on hi havia un cadàver. (Foto: Tarragona Digital)
22/09/2021 - 08:55h

Els Mossos d’Esquadra investiguen el succés ocorregut aquest dimarts cap a la mitjanit

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial del Camp de Tarragona investiguen la localització d’un cadàver al terme municipal del Vendrell, per bé que a pocs metres del municipi d’Albinyana.

Els fets van passar aquest dimarts, pels volts de la mitjanit, quan una trucada telefònica va alertar d’un incendi. Quan els bombers van arribar al lloc dels fets van constatar que es tractava de l’incendi d’un vehicle i van informar als Mossos que al seu interior hi podria haver el cos d’una persona.

Segons apunta l’ACN, el titular del vehicle seria un home d’origen estranger, veí del Vendrell i que té antecedents per delictes relacionats amb les drogues. És per això que la policia no descarta que l’incident tingui alguna cosa va veure amb el tràfic d’estupafaents.

Després de l’aixecament del cadàver, al llarg del matí d’aquest dimecres agents dels Mossos d’Esquadra han pres mostres del lloc i posteriorment han traslladat el vehicle a dependències policials.

Inicialment, s’havia apuntat que el succés havia ocorregut al municipi d’Albinyana, però la zona boscosa on ha aparegut el cotxe incendiat pertany al terme del Vendrell, si bé l’àrea habitada més propera és el nucli de la Papiola d’Albinyana.

Quan els agents van arribar al lloc dels fets van poder corroborar que dins del cotxe incendiat -concretament al maleter del turisme- hi havia un cadàver calcinat que, hores d’ara i a causa del seu estat, no es pot determinar si es tracta d’un home o d’una dona.

Els agents de l’Àrea d’Investigació Criminal  de la Regió Policial del Camp de Tarragona s’han fet càrrec de la investigació.

El cas està sota el secret de les actuacions.

També et pot interessar

Comentaris